Testvérek – A csepeli nagycsaládosok fotópályázata

csepel.hu

A Rákóczi Kert megújult Közösségi Házában tartották a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) Csepeli Csoportja fotópályázatának eredményhirdetését, amelyen Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is részt vett.

A NOE Csepeli Csoportja fotópályázatot hirdetett tagcsoportjai számára „Testvérek” címmel. A pályázatra műfaji megkötés nélkül olyan fotókat vártak, amelyeken testvérek láthatóak. A Rákóczi Kert Közösségi Házában tartott eredményhirdetésen jelen volt Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, aki megtekintette a kiállított pályaműveket. Beszédében elmondta, a Rákóczi Kert igazán méltó helyszíne egy ilyen rendezvénynek, hiszen a csepeli családoknak készült. – Ahogy a kormány a családokra fókuszál, úgy én is abban hiszek, hogy a városvezetésnek kiemelt figyelmet kell szentelnie a családoknak – fogalmazott. Megjegyezte, külön örül annak, hogy a pályázat témája a testvérek volt, hiszen háromgyermekes édesapaként minden fiatal párnak csak azt tudja tanácsolni, hogy ne csak egy gyermeket vállaljanak. Gratulált a NOE Csepeli Csoportjának munkájához, és hozzátette, az önkormányzatnál mindig nyitott ajtókra találnak.
Majtán Olga, a NOE Csepeli Csoportjának vezetője elmondta, május 31-én ünneplik Európában a Testvérek Napját, amelyhez a NOE 2014-ben csatlakozott. – Ha boldoggá akarsz tenni egy gyereket, gondoskodj róla, hogy legyen testvére! Ha nagyon boldoggá akarod tenni, legyen több testvére! – idézte fel az ünnepnap jelmondatát, amelynek jegyében a fotópályázatokat várták.
A beérkezett pályaművekből az négy tagból álló zsűri – Cser Károlyné, a NOE Csepeli Csoportjának alapítója és egykori vezetője, Hodossy Ilona fotóművész, R. Kóródi Zsuzsa fotóművész, Muzik Zsuzsa fotóriporter – választotta ki a díjazottakat.

A pályázat díjazottai:

1. helyezett: Pfeffer Ferenc (Nyereménye: 50 ezer forint értékű fotós csomag)
2. helyezett: Hetzl András (Nyereménye: 30 ezer forint értékű fotós csomag)
3. helyezett: Lucza Lóránd (Nyereménye: 20 ezer forint értékű fotós csomag)
A nyereményeket a Pálvölgyi-Digital Kft. ajánlotta fel.
Különdíjban részesült dr. Kovács József, aki egy 15 ezer forint értékű éttermi étkezést nyert az Aranyszarvas Étterem jóvoltából.

csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !