A kampányfinisben előkerült Bangóné

Hosszú idő után ismét életjelet adott magáról a mintegy hárommillió magyar embert lepatkányozó Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő. Miután az utóbbi idők egyik legnagyobb belpolitikai botránya robbant ki nyilatkozata miatt, a háttérbe vonult, és teljesen elzárkózott a médiától – egészen tegnapig. Úgy tűnik, az MSZP-s politikus komolyabb következmények nélkül dolgozhat tovább, büntetlenül patkányozhatta le a Fidesz-szavazókat. 

A patkányozós nyilatkozatát követően Bangóné Borbély Ildikó egyetlen egy bejegyzést sem tett közzé közösségi oldalán, ami az addigi aktivitását figyelembe véve erősen jelzésértékű volt. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy április 29-e óta állt a Facebook-oldala, tegnap azonban megtört a jég, és a patkányozó szocialista politikus teljes erőbedobással szállt be a kampányba. 

Egy nap alatt ugyanis három poszttal is jelentkezett: megosztott egy videót Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, és Tordai Bence párbeszédes képviselő sajtótájékoztatójáról, a szocialisták szombati kongresszusáról, valamint egy közös kampányanyagot. A dolog több szempontból is érdekes:

  • Bangóné Borbély éppen a kampány utolsó hetében aktivizálta magát,
  • feltehetően azért, mert úgy gondolta, hogy egyrészről mostanra elült a botrány, másrészről a finisben nem sokan fognak foglalkozni a visszatérésével,
  • mindennek pedig van egy olyan üzenete is, hogy az MSZP nem engedte el a taktikázó politikusának kezét, továbbra is számítanak rá.

Mindebből pedig az következik, hogy Bangóné Borbély komolyabb következmények nélkül megúszta botrányát.

Mint ismert, Bangóné Borbély az ATV-nek arra a kérdésére, hogy miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága, úgy válaszolt, hogy sok a patkány az országban. A szocialista politikus ezzel a kijelentésével mintegy 3 millió magyar embert patkányozott le.

Hatalmas botrány lett a szavaiból, azonban a szocialisták ennek ellenére nem hagyták abba a gyűlölködést, és egy újabb patkányozós videót töltöttek fel hivatalos Facebook-oldalukra, amit később levettek. Az anyagba egy kommentelőt idézve azt vágták be, hogy “szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”. Mint ismert, a Fidesz székháza a Lendvay utcában található. A Fidesz nem hagyta szó nélkül a történteket, és országos tájékoztató kampányba kezdett a szocialista gyűlöletkeltés ellen.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ügy kapcsán úgy fogalmazott, úgy tűnik, hogy az MSZP-ben mindig van lejjebb. Hozzátette, egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak.

Forrás: Origo

7 hozzászólás “A kampányfinisben előkerült Bangóné” bejegyzésre

  1. PU szerint:

    A konyhafőnök ajánlata: lekozmált, több hetes romlott patkánypörkölt hidegen. Jó étvágyat!

  2. Johnny szerint:

    Belőle? 😀

  3. Dagobert bácsi szerint:

    A 7.2 millió embert lerohadtállatozó Bayer Zsolt meg olcsó bérű önkormányzati lakást kapott a Várban! Erről miért nem írtok?

    Bayer Zsolt szerint: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”

  4. Tsepeli szerint:

    Mikor fog fellépni a piacon? Szóljanak időben hogy leköphessem.

  5. Dagobert bácsi szerint:

    Tsepeli, összeillesz Bayerral!

  6. Jobban szerint:

    Lánczi Tamás: “Sok a patkány az országban” – így válaszolt Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága.
    Az MSZP-s politikus nemes egyszerűséggel lepatkányozta a nagyobbik kormánypárt szavazóit. Az, hogy egy szocialista politikus gyalázkodó hangnemben beszél a magyarokról, szomorú ugyan, de nem meglepő. Az MSZP-ben bevett szokás Magyarországot, és a magyar embereket válogatott módon sértegetni. Persze ettől még Bangóné kijelentése erkölcsi és politikai szempontból egyaránt vállalhatatlan, és összeegyeztethetetlen az országgyűlési képviselői megbízatással. Minden normális párt minden normális képviselője lemondana egy hasonlhttp://mozgasterblog.hu/ó botrány után.”

  7. Dagobert bácsi szerint:

    A Fideszben bevett szokás becsületes magyar emberek sértegetése! A Fidesz 5-ös számú tagkönyvével rendelkező Bayer Zsolt 7.2 millió magyar embert rohadtállatozott le!

    Bayer Zsolt szerint: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”

Itt lehet hozzászólni !