Vigyázat: ál-ellenőrök próbálnak bejutni a lakásokba

Csevak

A lakosságtól érkezett információk szerint Csepel több pontján olyan személyek tűntek fel, akik a Csevak Zrt. ellenőreinek adták ki magukat, és gázszivárgás ellenőrzés ürügyén jutottak be a lakásokba.

Felhívjuk a csepeliek figyelmét arra, hogy a Csepeli Vagyonkezelő, a CSEVAK Zrt. egyetlen vezetője vagy munkatársa sem adott ilyen megbízatást senkinek, vagyis a cég nevében jogszerűen senki nem végez gázszivárgás ellenőrzést!

A Csevak Zrt. ismeretlen tettes(ek) ellen megteszi a feljelentést. Kérjük, hogy akik a fentiekben jelzett félrevezetési, csalási kísérlettel találkoznak, a lehető leggyorsabban értesítsék a rendőrséget!

Forrás: Csevak

Egy hozzászólás “Vigyázat: ál-ellenőrök próbálnak bejutni a lakásokba” bejegyzésre

  1. Chamea szerint:

    Belőlem a Camponánál akart 2 csaj kihúzni 20e forintot lelki ráhatással, hogy a másik úgy tett, mintha akart volna tőlem valamit, az első meg kérte tőlem a pénzt azzal az ürüggyel, hogy ajándékokat veszünk a másik csajnak, akinek állítólag ‘bejövök’. A fizetés elmaradt, a másik csaj, aki kérte tőlem a pénzt, 1 hétig nem tudott mit enni, mert nem volt miből vásárolnia. Észnél kell lenni, mert az embernek a hátsófeléből a sz*rt is kilopják, csak annyit fog észrevenni, hogy 5. hete nem kell kimennie a wcre.

Itt lehet hozzászólni !