Az M1-es felé augusztusig nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra a szigetszentmiklósi csomópontból

csepel.hu

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, a Strabag Építő Kft. kivitelezésében 2018 júliusától zajlanak az M0-s autóút déli szektorának fejlesztései és az azon található hidak felújítási munkálatai. A projekt következő fázisában az M0-s autóúton a szigetszentmiklósi csomópont felhajtó ágát lezárják, azaz az M1-es autópálya felé nem lehet felhajtani 2019. április 1-e, hétfő éjszakától.

A kivitelező az érintett felhajtó ág csatlakozásánál minden sávban teljes pályaszerkezet cserét végez az alaprétegek bontásával és újraépítésével. A munkálatok várhatóan 2019. augusztus elejéig tartanak majd.

2019. április 1-e, hétfőről április 2-a, keddre virradó éjszaka az M0-s autóúton a 15-ös és a 21-es kilométerszelvények között, azaz Halásztelek és a Soroksári Duna-híd közti szakaszon is a mindkét irányú forgalom 2×2 sávon haladhat majd az M6-os autópályáról az 51-es út felé vezető oldalra átterelve. Így a projekt ezen ütemében a felújítás teljes szakaszán, azaz a 10-es és 23-as kilométerszelvények között átterelve haladhatnak a közlekedők. A kétirányú forgalom között beton elválasztóelemek lesznek a biztonságosabb közlekedés érdekében.

Az M0-s autóútról Csepel és Szigetszentmiklós felé a 2018-ban megépített új körforgalmon keresztül le lehet hajtani. A közlekedők az M1-es autópálya felé a II. Rákóczi Ferenc úton keresztül a halásztelki csomópontban tudnak az M0-s autóútra felhajtani. A terelő utakat sárga táblák fogják jelezni. A halásztelki csomópontban a le- és felhajtás továbbra is biztosított, akárcsak az M0-M6-os csomópont. Akik a csepeli pihenőbe kihajtanak, terelőúton juthatnak vissza az M0-s autóút M1-es felé vezető oldalára. A 6-os főútról az M1-es autópálya felé továbbra sem lehet felhajtani.

A közlekedők utazás előtt az Útinform szolgálat weboldalán, a www.utinform.hu-n keresztül tájékozódhatnak a térség aktuális forgalmi helyzetéről.

 

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.

E-mail: kommunikacio@kozut.hu

Weboldal: www.kozut.hu

Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut

Instagram: https://www.instagram.com/magyarkozut

 

csepel.hu

7 hozzászólás “Az M1-es felé augusztusig nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra a szigetszentmiklósi csomópontból” bejegyzésre

  1. dühös autós szerint:

    káosz a köbön.
    én megértem hogy fel kell újítani az elbaszott utakat de jobb helyeken ez nem hónapokig tart. igaz ott kifizetik az éjszakai munkavégzést, és kompetens emberek ülnek a vezető pozíciókban, nem rokonok, cimborák és bukott kommunista családok leszármazottai.
    érdekes módon amikor délután munkából hazafelé hajtok a lezárt utak mellett valahogy nem hallom a munkagépeket dübörögni.

  2. benfentes szerint:

    Csepelről Csepelre 1 óra, ennyi agyatlan barmot, aki ezt így összehozta…..

  3. dühös magyar szerint:

    Mert elnyomja a gazdaság dübörgése…

  4. magyar wotan szerint:

    kérjük módosítani a címet:
    “Az M1-es felé augusztusig nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra a szigetszentmiklósi csomópontból” és a Rákóczi útról SEM

  5. magyar wotan szerint:

    A közlekedők az M1-es autópálya felé a II. Rákóczi Ferenc úton keresztül a halásztelki csomópontban tudnak az M0-s autóútra felhajtani. A terelő utakat sárga táblák fogják jelezni. A halásztelki csomópontban a le- és felhajtás továbbra is biztosított

    helyesen:

    A közlekedők az M1-es autópálya felé a II. Rákóczi Ferenc úton keresztül a halásztelki csomópontban SEM tudnak az M0-s autóútra felhajtani. A terelő utakat sárga táblák fogják jelezni. A halásztelki csomópontban a le- és felhajtás továbbra SEM biztosított

  6. Nagybátyó szerint:

    …ahogyan azt sejteni lehetett, ha megjelennek a kritikus kommentek, két dolog történik:

    1. Nagyapó köddé válik 🙂

    2. Az admin létrehoz egy új bejegyzést a témában.

    Köszönjük!

  7. Johnny szerint:

    Ma, reggel 7:10-kor a Corvin csomópontban kínlódott megint a konténervonat.
    Arról volt szó, hogy ez be lesz ebben a formában fejezve.
    Hazudtatok?
    Kercsi nem tud segíteni, mint a csatornafedőnél? 😀
    Tudom, hogy nem, csak nem hagyhattam ki. 🙂 😀 😛 😉

Itt lehet hozzászólni !