Agyonverték Bangónét egy nyilvános vitán

A vitát az ELTE-n tartották, és a Joghallgatók Önképző Szervezete rendezte. A teremben rengeteg érdeklődő volt, és a családpolitikán vitatkoztak. Illetve vitának csak formailag lehet nevezni, mert Novák Katalin államtitkár minden túlzás nélkül agyonverte a felkészületlen, üres frázisokat mondó, nehezen fogalmazó MSZP-s politikust, Bangóné Borbély Ildikót. Még az ellenzéki Népszava is ezzel a címmel számol be a tegnap esti vitáról: Novák vs. Bangóné – 1:0.

Bangóné az elmúlt hónapokban vált viszonylag ismertebbé, bár nem szakmai teljesítményével. Ő volt az az MSZP-s képviselőnő, aki a köztévében azt javasolta a többi ellenzéki képviselőnek, hogy feküdjenek hasra a földre, mert ez – elnézést Bangóné kifejezéséért – „kurva erős kép lesz”. Később pedig sírást tettetve arról beszélt egy felvételen, már a földön fekve, hogy milyen borzalmas, hogy ezt fogják látni a gyermekei. Vagyis: kreált egy helyzetet, hazudozott, majd eljátszotta, hogy igaz.

Később borzalmas helyesírása miatt nevetett rajta egy ország. A „fojtani” igét ly-nal írta le, Kunhalmi Ágnessel így próbáltak tüntetni.

De valójában most került a legkellemetlenebb helyzetbe. Végre elmondhatta volna, hogy miben nem ért egyet a kormány családpolitikájával. Ott ült vele szemben az államtitkár, Novák Katalin. Csakhogy Novák Katalin mögött szakmai tudás, érvek voltak, Bangóné mögött meg – semmi. A közönség rendszeresen kinevette Bangónét. Például akkor, amikor Bangóné összevissza beszélt a statisztikai adatokról, és Novák Katalin ezt mondta: „A statisztika világa a helyesíráshoz hasonlóan nehéz terep!”

Novák Katalin elmondta azt is, mennyire nevetséges, hogy most bírálják az intézkedéseket, viszont amikor a szocialisták voltak kormányon, több családellenes törvényt hoztak: eltörölték a gyes harmadik évét, csökkentették a családi pótlékot élvezők körét, és az első Fidesz-kormány más családbarát intézkedését is megszüntették. Ugyanakkor joggal sorolta mindazt a rengeteg intézkedést, amit a Fidesz tesz azért, hogy minél több gyerek szülessen. Egy alkalommal az volt Bangóné érve, hogy nem elég, ha a kormány pénzt ad a fiataloknak.

A vitát irgalmatlan fölénnyel az államtitkár asszony nyerte.

Forrás: Origo

Fotó: Fotó: Nyitrai Dávid / Facebook – JÖSz – Joghallgatók Önképző Szervezete

11 hozzászólás “Agyonverték Bangónét egy nyilvános vitán” bejegyzésre

 1. Horváth János szerint:

  Bangóné megint beleszaladt a csapdába.

 2. Nagyapó szerint:

  Azért be kell vallani, nem nagy fegyvertény Novák Katalintól “minden túlzás nélkül agyonverni” Bangónét. A képzettségük közötti különbség olyan, mintha egy nehézsúlyú és egy pehelysúlyú bokszoló verekedne. Novák Katalinba nem könnyű “belefolytani” a szót, sőt Novák ezt a vitát akár angol, francia, német, esetleg spanyol nyelven is le tudja folytatni. (Nem véletlen, hogy ő vezeti a Fidesz delegációt az EPP-vel történő vitán.)

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 3. EgyNarancsBolsi szerint:

  “Agyonverés”, már rögtön az erőszak, ha csak egy szó is, ha csak képletesen is. Hát művel ilyet egy keresztény ember? Nem éppen. 😀

 4. Nagyapó szerint:

  Azért ez sem semmi!! A 444 nevű álhírgyár egy olyan beszéd tartalmáról írt cikket, amit még el sem mondott Novák Katalin családügyi államtitkár Veronában a Családok Világkongresszusán. Szombat délelőtt egy olyan beszédről „közölt” részleteket, valamint írt arról, hogy arra hogyan is reagált a közönség, amely beszédet még nem is mondott el a kongresszuson hazánkat képviselő Novák Katalin államtitkár. Erre ugyanis csak délután került sor!!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. Horváth János szerint:

  A képzettség, vagy a nyelvtudás még nem tesz EMBERRÉ!

 6. PU szerint:

  Horváth János! De a hiánya sem.

 7. Horváth János szerint:

  Én hivatkoztam rá?

 8. Gábor László szerint:

  Milyen párt AZ : amelyik 260 Mrd ellopásakor bejelenti : ” a közpénz jelleget vált” ?
  TOLVAJ !!!!!
  Milyen párt AZ : amelyik az ELFOGLALT és MEGERŐSZAKOLT közmédiában szórja a lakosságra az agymosó hazudozást , és féktelen öndícséretet ?
  Hazug hazaáruló gazemberek tolvajpártja , élén a felcsúti elmebeteg focibuzival , aki a hülye szotyiköpi hobbyjára többet költ KÖZPÉNZBŐL , mint pl. a Mentőszolgálat éves költségvetése ?
  Milyen agymentes baromka “Nagyapó” AZ , aki a Sargentini jelentés és az EPP felfüggesztés után is kritika / gondolkodás nélkül kiáll az Állampárti diktatúrát építgető tolvaj-bűnöző hazug szélhámosok fideszMaffiája mellett ?
  És : ezek mellett eltörpül , hogy Bangóné nem egy észlény , és egy hazaáruló tolvajpárti halandzsagép leiskolázta . Lényegtelen…..

 9. Gábor László szerint:

  Hellóka Zöldfoki barátom !  Akarsz keresni 5 millió dollárt ? 
  Akarok hát !  Mit kell érte csinálni ?
  Semmit !
  Az jó ,  menni fog ,  nem lesz hiba .
  Adunk neked 35 milliót ,  te meg később szép csendben visszaadsz 30-at ,  és zsírkirályok vagyunk mindketten ,  win-win helyzet van !
  De mit szólnak ehhez a magyar polgárok ,  akiktől a pénz származik ?
  Ó azokkal az idiótákkal nem kell foglalkozni ,  majd bedumálunk nekik valami “nemzeti keresztény” balfasz hablatyot ,  meg “bevándorláspárti”-zunk egykettőt ,  azok meg bezabálják és örülnek neki ,  hogy megloptuk őket.
  Erre tartjuk a közmédiát ,  a saját pénzükböl hülyítjük őket .
  És a hazaáruló felcsúti focibuzi ,  meg a hazaáruló futszalos kakadu összekacsint :  már megint jó pénzt hozott a tolvajrutin !

 10. Nagyapó szerint:

  Na megint egy fröcskölődő libsi! Összehord minden marhaságot, nincs értelme, de legyen ütős!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 11. PU szerint:

  Volna ám sokkal fontosabb hír is, mint ez a gerjesztett bolhacirkusz.

  http://www.atv.hu/belfold/
  20190328-visszaadta-az-aranyermet-a-12-eves-magyar-fiu-vilaghiru-lett

  “Péter mesébe illő története a csepeli vízitelepen kezdődött még tavaly. Az akkor 12 éves fiú győzött az országos korosztályos bajnokságon​, legalábbis mindenki így hitte. ‘Beért a célba, mindannyian biztosak voltunk benne, hogy ő nyert. Amikor a nyakába akasztották az aranyérmet, nekem jelezte, hogy kérjem ki a célfotót’ – mesélte Alföldi Zoltán, Péter edzője. És a célfotó valóban őt igazolta.
  ‘Őszintén szólva, nem sokszor találkoztam az elmúlt 20 évben ilyen őszinte, tiszta cselekedettel. Nem erről szól a világ’ – mondta Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke. Az olimpiai ezüstérmes vívó hozzátette, a “Győzni, mindenáron” jelszót ki kellene egészíteni “Győzni, nem mindenáron”-ra.
  Péter tettét a bizottság is elismerte, az erős nemzetközi mezőnyben végül neki ítélték a 20 éven aluliak kategóriájának díját. Kamuti elmondta, a nemzetközi zsűri minden tagja megszavazta a kitüntetést, szó szerint az egész világon híre ment a magyar fiatalember tettének.”

Itt lehet hozzászólni !