Új Aldi üzlet nyílt Csepelen, a temetőnél

Csepel.info

Az Aldi üzletlánc új egységet nyitott a Csepeli Temető főbejáratával csaknem szemben, a II. Rákóczi Ferenc út 257. szám alatt – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

“Az ALDI az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Jelen vagyunk Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA 31 államában a keleti parttól Kansasig és Ausztráliában is. Az ALDI Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 135 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.” – mutatkozik be honlapján a cég magyarországi vállalata.

 

9 hozzászólás “Új Aldi üzlet nyílt Csepelen, a temetőnél” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    A Szent István úton (műv. háznál) mi lesz és mikor, tudhatunk már valamit?

  2. Johnny szerint:

    Jó reggelt…
    Már egy hónapja megnyitott.
    Ez aztán a kerület info oldala.

  3. Imi szerint:

    Az urnákat kérjük az urnatartóban hagyni.

  4. Szabó Imre szerint:

    Egy fotóra már nem tellett volna?
    Ezt a “cikket” valakinek a 7 éves kisfia csinálta?

  5. Kisapó szerint:

    2018.12.20. azóta nyitva van. Úgy látszik az újságírók téli álmukat aludták.

  6. Johnny szerint:

    Kisapó!
    Ezek milyen újságírók? Politikusok. Ez meg egy agitprop oldal, nem híroldal. 😛

  7. Qqriq szerint:

    Arról lehet szó, hogy kevés a vásárló, ezért az ALDI megkérte a nagy olvasóközönséggel rendelkező csepel.info híroldalt, hogy informálja az olvasókat az üzletnyitással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ennek a tájékoztatásnak köszönhetően hamarosan beindul a bolt forgalma.

  8. Tündér Ilona szerint:

    Nagyon helyesen azért nem írtak eddig a csepelinfón a boltnyitásról, mert a látszatát is el akarták kerülni annak, hogy a multik szekerét tolják.

  9. barvagarbalarka szerint:

    Tündér Ilona:

    De naiv maga. Bizony, kevés a vásárló. De aki ismeri Csepelt, az előre sejthette, hogy nem lesz osztatlan sikere. Én mikor először hallottam tavaly egy másik Aldiban két pénztárost erről beszélve, igen csak csodálkoztam, hogy oda ugyan minek. Azóta kétszer voltam ott kíváncsiságból, mindkét alkalommal egyetlen pénztár üzemelt, és 1, illetve 0 vásárló volt előttem. A Szent Imre téri, plaza-i Aldihoz képest a dolgozók ott unatkoznak. Szóval rájuk fér a hírverés.

Itt lehet hozzászólni !