Halmozták az érmeket a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői

csepel.hu

Folytatódott a két hete elkezdődött éremtermelés. Ezúttal Athénba, a visszavonult Mórádi Zsolt (Világrekorder, 10-szeres Világbajnok) kedvenc versenyére utazott a csapat.

A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői közül heten léptek tatamira a 19 ország, 1142 versenyzőjének, 2286 nevezésével megrendezett viadalon. A helyszín a 2004-es Olimpia birkózó stadionja volt. A csapatot Jároszkievicz Krisztián mester vezette és látta el edzői tanácsokkal.

A 8 állomásból álló WAKO World Series, „A” kategóriás Világkupa sorozatának első helyszíne volt az Athens Challenge. Komoly elismerést és presztízst jelent ezen a sorozaton mindvégig jól szerepelni és a végén az összesített legjobb helyezést elérni. Az elmúlt két évben Veres Roland gyűjtötte a legtöbb pontot a saját súlycsoportjában, emellett az összesítésben, magasan mindenki felett ő szerezte meg a legtöbb pontot is. A tavalyi évben, Rolandhoz hasonlóan lett súlycsoportjának összesített World Series győztese Nagy Henrietta is. Akadémiánk klasszisai idén is győzelemre éhesen fogják megcélozni ezeket a Világkupákat.

Jól kezdődött a 3 napos viadal Athénban, hiszen a péntek késő estig tartó csapatküzdelmek során fölényes győzelemmel zártak a mieink. A 3 férf+1 női versenyzőből álló vegyes csapatok számára kiírt kategóriában sok és erős csapat próbálta megállítani a KirályTeam-et, de mindenki hozta a formáját és sorra győzték le az ellenfeleket. Az idei eddigi legerősebb versenyen tehát aranyéremmel zárt a csapatunk!

A szombat pihenéssel telt, hiszen a light-contact és kick-light szabályrendszerek küzdelmeiben nem volt indulónk.

 

Vasárnap egész nap a pointfighting szabályrendszer küzdelmei zajlottak. Minden korosztályban és súlycsoportban, jelentős számú és magas tudású résztvevő indult.

Cselovszki Patrik első éves juniorként, nem csak a saját korosztályában, hanem a felnőttek között is megmérettette magát. Míg a junioroknál kemény küzdelmek során lett súlycsoport győztes, addig a felnőtteknél bronzérem termett számára.

Veres Alex számára remekül indult az év, Moszkva és Watford után, ezen a hétvégén is megállíthatatlan volt. Zsinórban a harmadik versenyen és hétvégén húzta be a súlycsoportjának győzelmét! Alexban hatalmas tűz ég, hiszen nem csak versenyzőként, hanem Akadémiánk egyik legaktívabb utánpótlás edzőjeként is sokat tesz le az asztalra.

Veres Roland számára is a lehető legjobban kezdődött a World Series pontgyűjtés. Tudása legjavát adva utasított mindenkit maga mögé és magabiztosan nyerte meg súlycsoportját.

Nagy Henrietta számára termett a legtöbb babér Athénban. A két felső női súlycsoportban is tatamira lépett, amik közvetlen egymás után következtek. A nagy megterhelés nem okozott gondot Heni számára, koncentrált okos küzdelmekkel verte minden ellenfelét, mindkét súlycsoportban, két egyéni győzelmet bezsebelve!

Király István Mesteredző tanítványai szép sikerekkel zárták az év első „A” kategóriás Világkupáját, hét versenyzőnk 6 arany és 6 bronzérmet nyertek Athénban.

Gratulálunk!

 

Aranyérmesek:

Cselovszki Patrik, junior -57 kg (pointfighting)

Veres Roland, senior -63 kg (pointfighting)

Veres Alex, senior -84 kg (pointfighting)

Nagy Henrietta, senior -70 kg (pointfighting)

Nagy Henriatta, senior +70 kg (pointfighting)

Senior csapat /Nagy Henrietta, Veres Alex, Veres Roland, Elijah Everill / (pointfighting)

Bronzérmesek:

Hammer Máté, kadet 2 -42 kg (pointfighting)

Bálint Martin, junior -63 kg (pointfighting)

Cselovszki Patrik, senior -57 kg (pointfighting)

Bálint Martin, senior -63 kg (pointfighting)

Veres Roland, open (pointfighting)

Nagy Henrietta, open (pointfighting)

csepel.hu

 

4 hozzászólás “Halmozták az érmeket a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Szívből gratulálok! Ez a beszéd, a sport terén is fel kell venni a kesztyűt a sorosista versenyzőkkel szemben! Soros György nem győzheti le a magyarokat.

  2. keménylegény szerint:

    Kukurikú meghibbant (előbb-utóbb így jár minden gerinctelen, szolgalelkű seggnyaló?)?

    A sportbéli ellenfelekben is sorosistákat lát, még ha a kontinens másik felén zajlott is a verseny.

  3. keménylegény szerint:

    A sportolóknak őszintén gratulálok az elért eredményekért.

  4. Dagobert bácsi szerint:

    Gratulálok a versenyzőknek!

Itt lehet hozzászólni !