Garniszálló a kerületben önkormányzati támogatással

Pestszentlőrinc.info

Mester László, kerületünk szocialista polgármestere és csapata több millió Forint támogatást nyújtott egy garniszálló üzemeltetésére. A Hír TV Célpont című műsorának felvételei alapján teljesen evidens, hogy a kerületben örömlányok szolgáltatásait lehet igénybe venni és a kerületi önkormányzat asszisztál mindehhez.

A kerület szocialista polgármestere olyan helyzetbe hozta Bodnár János, korábbi szocialista alpolgármestert, hogy egy önkormányzati tulajdonú, az 1908 Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Sport Club területén lévő épületben garniszállót üzemeltethessen. Ehhez a tevékenységhez még önkormányzati támogatást is nyújt számára 2019. december 31-ig. Az üzemeltetés során az ifjúsági szálló a prostitució melegágyává lett.

A képviselőtestületi döntés alapján az önkormányzat a Bodnársport Kft-ét bízta meg a létesítmény üzemeltetésével, amelynek ügyvezetője Bodnár János, volt szocialista alpolgármester, a jelenlegi polgármester bizalmi embere. Ez épp elég indok lehetett arra, hogy Bodnár János kifejezetten kedvező szerződési feltételek mellett jusson hozzá a futball- és salakpályák, illetve egy 11 szobás hotel üzemeltetéséhez. Érdekes módon a kedvező szerződési feltételek mellé még pénzt is kap korábbi kollégáitól azért, hogy üzemeltesse a létesítményt, évi 9 millió Forintot szavazott meg neki az Mszp-s többségű testület.

A Hír Tv Célpont című műsorának felvételei alapján teljesen evidens, hogy ezen a területen egy jelszó bemondásával örömlányok szolgáltatásait lehet igénybe venni. Ezek szerint a garniszálló üzemeltetését részben önkormányzati támogatásból finanszírozzák.

Mester László hallgat a kerület szégyenéről, nem hajlandó nyilatkozni az ügyről és saját polgármesteri felelősségét megpróbálja másokra hárítani.

pestszentlorinc.info

4 hozzászólás “Garniszálló a kerületben önkormányzati támogatással” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    zajlik az élet odaát 🙂

  2. vermes szerint:

    Hagyjuk meg a pornográfiát a hanyatló nyugat ópiumának!

    Csak bezárta őket oda, hogy ne menjenek ki! 🙂

  3. kétfülű szerint:

    1:

    A cikk elfelejti megemlíteni, hogy a kft vezetője, a szerződés aláírója egy fideszes képviselő.

    2:
    A 9 millió forintot nem a szálloda üzemeltetésére, hanem a teljes sportközpontra kapták.

    3:
    A hírtv jó nagyot lódított, de ez már szót sem érdemel, mexoktuk.

    4:
    Mester László a cikk állításával ellentétben, többször is nyilatkozott, és elmondta többek közt a fentieket is. Az más kérdés, hogy a cikkíró és a hírtv sem közölte Mester tényfeltárását.

  4. deskpro szerint:

    A garni szálló: szálloda étterem nélkül, legfeljebb reggeli szolgáltatással. EGész Európában ezt jelenti.

Itt lehet hozzászólni !