Ismét benéztek egy macisajtot

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint baleset történt kedden délután Csepelen a Szent Imre téren. A baleset az elsőbbségadas elmulasztásából adódott, amit a 152-es busz nem adott meg.

Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki.

7 hozzászólás “Ismét benéztek egy macisajtot” bejegyzésre

  1. telep szerint:

    Macisajt? Az inkább STOP tábla… Gabi ne hagyd, hogy egyszer véletlen kellemesen csalódjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nagyapó szerint:

    A tábla megnevezése „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező”. Így jól írták, mert a baleset nem az „ÁLLJ!”, hanem az „Elsőbbségadás kötelező” elmulasztása miatt történt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Józan szerint:

    Nagyapó mentegeti Mr. Gabeet! A STOP tábla hivatalos megnevezése valóban “Állj! Elsőbbségadás kötelező”, piros színű, nyolcszögletű, STOP felírat van rajta fehér betükkel! Az “Elsőbbségadás kötelező” viszont csúccsal lefelé álló fehér háromszög, piros szegéllyel, ezt nevezi a nép és Mr. Gabee is macisajtnak! A kereszteződés a busz érkezési irányából nem látható jól, ezért van ott STOP tábla és stopvonal! A baleset a megállás elmulasztásából következett be, ha megáll, meg tudta volna adni az elsőbbséget is! Még ebből is a mi kutyánk kölyke ügyet csináltok?

  4. Qqriq szerint:

    Nem, nem! Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy a buszvezető összekeverte egymással a táblákat, tehát elsőbbségadás táblának nézte a STOP táblát. Vagyis megadta ugyan az elsőbbséget, de elfelejtett megállni. Ha a busz megállt volna, azon idő alatt a személykocsi akadálytalanul elhaladt volna. A baleset azért következett be, mert a részes járművek haladási irányvektorai azonos időpontban metszették egymást egy közös pontban (metszőpont). Akár a személyautó, akár a busz halad el akár előbb, akár később, nem ütköznek össze. Tehát végeredményben egy szerencsétlen találkozásról van szó.

  5. Józan szerint:

    Előbb-utóbb azt mondjátok, “ott se vótam!” Mindenből pártpolitikát csináltok, még egy elírásból (Mr. Gabee, macisajt) is! Mit is írtok az impresszumban a hiteles tájékoztatásról?

  6. Nagyapó szerint:

    Józannak elég nehéz saját butaságát kidumálni (Stoptábla), de megpróbálja. A rövid közleményből mindent, még a résztvevők születési dátumát is tudja, majd Varjú módra politizálni kezd (16:11). (A “macisajt” pedig ott fekszik a kereszteződés előtt az úttesten!)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Józan szerint:

    A STOP tábla meg a volt iskola mellett, a Karácsony Sándor utca felől érkezve a II. Rákóczi Ferenc úton! Minden csepeli autós ismeri azt a kereszteződést! Nagyapó nem jár gépkocsival? Legalább akkor szétnézhetne egyszer, ha havonta egyszer gombot nyomogatni megy a képviselőtestületi ülésre! Tényleg jól teszi Borbély Lénárd polgármester, hogy idén ősszel már nem jelöli Nagyapót képviselőnek! Eljárt felette az idő!

Itt lehet hozzászólni !