Meghívó – Magyar Kultúra Napja

Csepel.info

csepel.info

4 hozzászólás “Meghívó – Magyar Kultúra Napja” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Köszönöm a szíves invitálást!

  2. Józan szerint:

    Felesleges köszöngetni, a te pénzedből is rendezik! Mint ahogy az ezer fenyőfát, aminek feléért nem jöttek el, aztán boldognak-boldogtalannak osztogatták! Meg a belül feketedő ingyen krumpli, amelyet egy haver fideszes kft jó áron adott el Csepelnek! Minden a mi pénzünkből megy, az ingyen koncertek, az agymosó Csepeli Hírmondó! Még a mi pénzünkből vették a Dagit is és bontották le! Persze a sportoló haver befektetőket ki kellett vásárolni a becsődölt Bajnokok Klubjából! Még sem lehet az hogy a helyezésekért kapott pénz odavesszen, legyen a rossz befektetés kára a csepelieké!

    Távol a város zajától, Csepel-Kertvárosban a Dunaparthoz közel a Dunadűlő utcában, a régen méltán híressé vált Dagi Étterem helyén található, a Bajnokok Klubja Vendéglő Söröző és Panzió. Tulajdonosai csepeli sportolók, Horváth Csaba olimpiai bajnok és Belicza Béla világbajnok kenusok, egy sportosan elegáns, hangulatos és laza helyet álmodtak meg, ahol a minden korosztály jól érzi magát. Így friss levegőn, zöldövezetben, barátságos környezetben, ma Csepel legbarátságosabb vendégháza működik. Az alapszinten található az elegáns vendéglő, a pincerészben a hangulatos söröző, a tetőtérben a panzió és a napfényes kerthelység. A Bajnokok Klubja vezetője Czifra Attila vendéglős, aki oroszlánrészt vállal azért, hogy a vendégek mindig maximálisan elégedettek legyenek. A Bajnokok Klubjában mindig a vendég áll a középpontban, ezért is választottuk szlogenünket: “Vendégeink elégedettsége számunkra a legfontosabb!” Tegyen próbára minket és legyen a vendégünk!
    http://www.bajnokokklubja.hu

  3. Qqriq szerint:

    “Két megszenvedett tisztaságú lélek ajándéka”
    Józan, szerinted az ajándékot pénzért szokás adni? Hiszen a csepeliek kulturális jóléte, kulturális fejlődése áll a középpontban! És ha már itt tartunk, miért nem a Munkásotthonban tartják a rendezvényt? Hát azért, mert ott minden ilyesmiért pénzt kérnek. Ugyanakkor az épület felújítására, karbantartására láthatóan egy kanyit nem fordítanak a bevételből. Vajon hová tűnik a pénz?

  4. Józan szerint:

    A két fellépő nem ingyen lép fel, a számlát mi, csepeli polgárok fizetjük az adónkban! Úgy hogy ne Borbélynak köszöngesd, hanem azoknak, akik nem vesznek részt az eseményen, de mégis ők fizetik! Az a 250 ember, aki oda befér, nem annyi a csepeli adófizetők száma!

    A Munkásotthonban 460 ember fér el a színházteremben, még sem kap egyetlen fillért sem az önkormányzattól 2010 óta! Ráadásul Németh azt is elintézte, hogy 2016 óta az állami normatívát se kapja meg, holott a Munkásotthon az ország legnagyobb művelődési háza!

Itt lehet hozzászólni !