Elzárt szigetre viszi az elutasított migránsokat Dánia

Mandiner, Csepel.info

A bűncselekmény vagy más miatt kiutasított migránsokat egy állatjárványok kutatására használt, elzárt szigetre költöztetné a dán kormány. A németek továbbra is hagyják, hogy mindenki elszéledjen, és újabb bűncselekményeket követhessen el.

Welt arról ír: a dán jobboldali kormány egy kis szigetre költöztetné azokat a migránsokat, akiket bűncselekmény vagy egyéb okok miatt kiutasítottak az országból.

Lindholm alig hét hektáros, Északi-tengeren fekvő szigetén jelenleg a dán műszaki egyetem intézete működik, ahol a sertéspestist, a veszettséget és más állati járványokat kutatnak.

Az intézmény hamarosan elköltözik innen, és a kormányzat itt rendezné be 2021-től a nemkívánatos idegenek lakhelyét, itt kellene majd tartózkodniuk, amíg a kiutasításuk meg nem történik.

„Ez nem börtön, de éjszakánként itt kell majd lenni” – jelentette ki Kristian Jensen pénzügyminiszter. A sziget elhagyása persze így is nehézkes lenne, mert csak egy komp köti össze azt Dánia többi részével. A dán kormány egyúttal arról is döntött, hogy felső határt húz meg a migránsok családegyesítése kapcsán.

Forrás: Mandiner

Egy hozzászólás “Elzárt szigetre viszi az elutasított migránsokat Dánia” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Végső megoldásra lenne szükség migráncsügyben.

Itt lehet hozzászólni !