Feljelentették az önkormányzati bordélyházat

Közpénzből támogatta az MSZP-s városvezetés a kéjhölgyek “munkahelyét”

Pestszentlőrinc.info, Mno

Örömszerzésre is jó volt az önkormányzati közpénz

Lévai István Zoltán és Ughy Attila XVIII. kerületi fideszes önkormányzati képviselők büntetőfeljelentést tettek ismeretlen tettes ellen a Hír TV tegnapi Célpont című műsorában leleplezett kerületi bordélyház ügyében.

A képviselők szerint a Hír TV péntek esti Célpont című műsorában bemutatott felvételek alapján megalapozott a gyanúja annak, hogy a XVIII. kerületi Thököly utca 5. szám alatti önkormányzati tulajdonban (!) álló ifjúsági szállóban bordélyház működik. A feljelentéshez a kéjtanyát leleplező Hír Tv felvételét is csatolták, amely a helyszínen készült rejtett kamerás felvételeket tartalmazta.

A feljelentés után Ughy Attila elmondta: szomorúnak tartják, hogy Mester László, a kerület polgármestere mind a mai napig lapít az ügyben. A közelmúltban szemérmetlen módon még a testvérvárosból érkezett vendégeket, diákcsoportokat és gyermekeket is ebben a sportszállóban szállásolták el, ahol egyébként más időszakban a “kéjtanya” működik – tette hozzá az képviselő.

Lévai István Zoltán elmondta, hogy a történteket a kerületre és az önkormányzatra nézve egyaránt szégyenletesnek tartja, ezért is fontos az ügy hivatalos úton történő kivizsgálása.

– Mi, mint a kerületi Fidesz frakciója határozott lépéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy a jelenlegi állapot megszűnjön és a szálló üzemeltetése megnyugtatóan rendeződjön, illetve hogy a helyzet kialakulásáért felelős személyeket vonják felelősségre – fejezte be a képviselő.

Az önkormányzati tulajdonú Sport Club 11 szobás hotelját teljes egészében a Bodnársport Kft. üzemelteti. A tavasszal alapított cég többségi tulajdonosa Bodnár János, aki korábban MSZP-s alpolgármester volt a XVIII. kerületben. Az exszocialista politikus cégének júliusban adta oda tíz évre a sportklub és ingatlanjainak üzemeltetését a helyi MSZP-s vezetésű önkormányzat. A városrész vezetői évi 9 millió forintot is megszavaztak egykori párttársuknak, aki ebből az összegből üzemelteti a futball- és salakpályák mellett a 11 szobás szállót is.

A pénteki Célpontban rejtett kamerás felvételeket mutattak be arról, hogy tiltott kéjelgés folyik a Sport Club 11 szobás hoteljében. A stáb előzőleg lefoglalt egy szobát egy személy részére, majd egy férfi egy éjszakára el is szállásolta magát a hotelban. A vendég arról érdeklődött, van-e lehetőség arra, hogy ne egyedül töltse el az estét. A recepcióst nem lepte meg a kérdés, bemutatott egy hölgyet, aki 15 ezer forintért vállalta volna az egyórás szexuális szolgáltatást. Az aktus nem jött létre, az azonban a rejtett kamerás felvételből is kiderült, hogy a hölgy hosszabb ideje „dolgozik” a szállóban, és nem ő az egyetlen, aki ott űzi az ősi mesterséget. Mint kiderült, egy jelszó bemondásával örömlányok szolgáltatásait lehet igénybe venni.

Bodnár János tagadja, hogy tiltott kéjelgés folyna a szállóban. Szaniszló Sándor, a kerület MSZP-s alpolgármestere csak annyit fűzött hozzá az ügyhöz: óriási botrány lenne, ha egy önkormányzati intézményben ilyen folyna. „Egyszerűen nem engedhetnénk meg magunknak, hogy ez igaz legyen” – tette hozzá.

Forrás: Pestszentlőrinc.info, Mno.hu

30 hozzászólás “Feljelentették az önkormányzati bordélyházat” bejegyzésre

  1. csepeliiszap szerint:

    Nahát, ez is Pestszentlőrincen történt, csepeli vonatkozása a hírnek csak annyi, hogy itt még egy normális kupleráj sincs, kivéve az önkormányzatot. De az aztán igazi nagyüzem.

  2. Attila szerint:

    mszp = mi szerzünk prostituáltat.
    Igen! Megszerezzük! 🙂
    Dobrev Klárának mennyivel lóg Ferkó a több éves szolgálatért? Lendvainak mi a specialitása?

  3. Gordon szerint:

    Dobrev és Lendvai!? Attila, ne szórakozz már… 😀

  4. Kovács Ernő szerint:

    Köszönöm istenem, hogy Csepel szurkolónak születtem! k.hu

  5. miska72 szerint:

    A VÖRÖSÖK PIROSLÁMPÁS NEGYEDET MŰKÖDTETNEK?

    ÉS MÉG MIT?
    ÖNKORMÁNYZATI MAFFIÁT!

    HOGY EZEK MIT MEG NEM TEHETNEK!

    RENDSZERVÁLTÁST!

  6. admin szerint:

    A szokásos okok miatt miskát megszerkesztettük, Attila hozzászólását töröltük.

  7. Attila szerint:

    Admin! Az mszp-t nem lehetne megszerkeszteni, vagy törölni?

  8. miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂

  9. Vica szerint:

    Kedves Miska72!

    Olyan sokszor írtad már: RENDSZERVÁLTÁST!

    Milyen rendszert szeretnél helyette? rabszolgatartót, feudálisat, kommunistát…?

    Nem lehet, hogy kormányváltásra gondoltál? Hamarosan választások lesznek, akkor dobd be magad, hogy sikerüljön. 🙂

  10. baniko21 szerint:

    Vica!
    Nem tudom milyen idős vagy, de azt hiszem a Miska72 tényleg rendszer-
    váltásra gondol. Kommunista rendszer még Magyaroszágon nem volt,
    csak demokratikus népi demokrácia, ha jobban tetszik: szocializmus.
    Igaz, akkor volt munkahelye annak, aki dolgozni akart, nem kellett félni
    még késő este sem az utcán. Szeretném ha csak egy dolgot mondanál
    ami az elmult 20 év során jobb lett. Nehogy azt mond, hogy most szaba-
    dok vagyunk, mert ezt már senki nem veszi be. Szabadon éhen halhatsz,
    szabadon meghalhatsz, ha beteg vagy és nincs pénzed orvosra, szabadon
    még az unokáink sem tudják kifizetni azt az adósságot, amiről azt sem
    tudod mire lett felvéve, illetve hova lett.

  11. Vica szerint:

    Ne firtassuk a koromat, maradjunk annyiban, hogy időnként eszembe jutnak azok a forradalmai dalok, amiket belénk vertek kisdobos, úttörő, és esetleg KISZ-es korunkban. Autóvezetés közben (ha egyedül utazom) időnként el-elénekelgetek egyet-egyet közülük, mert egészen jó ritmusuk volt, s közben nagyokat csodálkozom, mi mindent adtak annó a gyerekek szájába. Azt sem tudtuk, mit éneklünk, csak nyomatták a mocskot a fejünkbe.
    Tény, hogy munkanélküliség nem volt akkortájt, s ha valaki megsértődött a főnökére, másnapra már olyan új munkája lehetett, amilyet csak akart.
    Nem volt gond fizetni a lakbért, a rezsit, öltöztetni a gyerekeket, sőt nem volt éhező gyerek (tudtommal).
    Kommunizmus valóban nem volt, de rendületlenül haladtunk a felé vezetett úton, majd jól eltévedtünk :).

    Szóval szerinted, ha nem kormányváltást, hanem tényleg rendszerváltást akar Miska72, akkor melyiket szeretné?
    Lehetnénk ősközösségi társadalomban. (Nem sokat tudok a kibucokról, de mintha hasonló elven működnének.)
    Az egyik cikkben olvastam, hogy rabszolgatartás már van.
    Feudalizmus? Valahogy nem sokan akarnak dolgozni mostanában mifelénk, s legünk őszinték, egyre kevesebben értenek hozzá, pedig a földön van munka bőven, ha nem azért csinálod, hogy úgyis jön az aszáj, a jég meg mindenféle Isten csapása, s majd fizet a biztosító.
    Kapitalizmus épp most van. Piszkosul akartuk…
    Szocializmus? Az öreg Kádár meghalt. Lehet, hogy sokan gyilkosnak, gazembernek tartják, de tolvaj nem volt, mint oly sokan körülötte…
    Kommunizmus? Amíg az embert az érdek vezérli? Mese habbal 🙂

    Aztán, ha szanálnánk a kapitalizmust Miska72 segítségével, azt hogyan gondolná? Folyhatna a vér, mint a nagy francia forradalom idején? Sok ártatlan embert föl lehetne áldozni a NAGY ESZMÉK megvalósulásáért, mert ugye az belefér. Esetleg Ghandi módszereit tartaná célra vezetőnek?

    Szóval szerintem inkább a realitás talaján kellene állni. Ha nem tetszik a mostani “40 rabló”, akkor hamarosan jönnek a választások, válasszunk újakat helyettük, de azért őszintén: szerinted a következő társaság csupa tisztességes emberből áll, akinek nem lesz fontos a saját pénztárcája, mind szegénységi fogadalmat köt, lemondanak majd a képviselők az elszámolás nélkül fölvehető pénzeikről, nem a magáncégük, a magánvagyonuk lesz a legfontosabb?
    Hofi jut most az eszembe, aki valahogy így mondta: Ezek a legyek már jól laktak.
    Nem tudta szegény, mekkorát tévedett, hiszen sohasem laknak jól, mert minél többet zabálnak, annál nagyobb az étvágyuk. Sajnos viszont a legyek egyformák, úgy gondolom, mindegy, melyik irányból röpülnek a dögre, zabálnak, amíg nincs aki felfigyeljen rájuk!

  12. miska72 szerint:

    volt itt már a fidesz is és a maszop is ,eg az MDF is!
    Volt itt már mindenki, de sose volt kánaán!

    Úgyhogy RENDSZERVÁLTÁST! RENDSZERVÁLTÁST! RENDSZERVÁLTÁST!
    NEM GYŐZÖM ISMÉTELNI!

    olyan rendszert akarok ahol a felelősöket felelőségre lehet vonni!
    Ahol a képviselői eskünek súlya, és visszatartó ereje van!
    Mert vost csak elmondják, de NINCS következménye!
    Ahol a bíró felel a hibás Í T É L E T É R T!
    Ahol az önkormányzati dolgozó FELEL a híbás döntéseiéet!
    Ahol a rendőrség FELEL azért, mert HAMIS adatokat továbbít!

    Folytassam!

    RENDSZERVÁLTÁST!

    De ezeket előszőr előbb: könyörgom ………. fel!

    Hajrá jobbik!
    Hajrá magyarok!
    Éljen a gárda!

  13. miska72 szerint:

    Vica ezért kell az alkotmányon változtatni!

  14. Vica szerint:

    Kedves miska72!

    Tehát előre a béke útján a választásokig! Szóval Jobbikos vagy. Itt lesz a nagy lehetőség összefognotok, hogy megnyerjétek a választásokat, de azért a zsebkendőt jó lesz magadnál hordani, mert úgy látom, kicsit véres a szád 🙁

    Azt gondolod, ha Ti lennétek hatalmon (s vége lenne a vérfürdőnek), akkor a Te pártod vezetőit csöppet sem érdekelné, mi minden fér el a saját zsebeiben? Erről az oldalról könnyű szidkozódni és irígykedni azokra, akik most degeszre tömik magukat a húsosfazék mellett. Úgy hiszem, gyarló az ember, ha a Jobbik fajtából van is. Nem hiszek a mesékben.

  15. Vica szerint:

    Kormányváltáshoz szavazati többséget kellene magatok mellé állítani. Ha Ti lennétek kormányon, úgy gondolom, lehetőségetek lenne bizonyítani a becsületességeteket.
    Győzzétek meg a választókat arról, hogy nálatok van az igazság (de vigyázz, mert a közöttük vannak a cigányok, a zsidók és a többi kisebbség is).
    Ha tudjátok, hogy a többség nem áll mellettetek, mert mondjuk a gárda segítségével akarjátok átvenni a hatalmat, akkor hogyan képzelitek a kormányzást? Netán erővel, fegyverrel, megfélemlítéssel?

  16. vermes szerint:

    Ejha! Vica írta:
    “Szocializmus? Az öreg Kádár meghalt. Lehet, hogy sokan gyilkosnak, gazembernek tartják, de tolvaj nem volt, mint oly sokan körülötte…”

    Nemcsak “tartják”, hanem az is volt! Gyilkos volt. És tolvaj is: ellopta mások életét és jövőjét.

    Nagyon sántít a mosdatás…

  17. miska72 szerint:

    Jaj ez nehéz kérdés. Nem vagyok jobbikos se fideszes. De kiben lehet itt bízni?
    SENKIBEN! A maszop ÖRÖKRE ELVESZÍTETTE A BIZALMÁT NÁLAM, ÉS A SCALÁDOMNÁL!
    Én is csak magamban bízom!

    Nekem tökmindegy, csak ezel …janak! Bűnhődjenek!

  18. baniko21 szerint:

    Kedves Vermes!
    Szó se róla, fröcsögni azt tudsz. Figyelmedbe ajánlom Somogyi Imre
    könyvét Kádár Jánosról, meg az akkori politikai viszonyokról. Te csak
    tudod, hogy gyilkos volt! Vajon honnan? Ha most besokalna a nép akkor
    az mi lenne? Forradalom vagy ellenforradalom? Szerinted megtorlás nél-
    kül hagynák a mostani uraid? Igy érzed, hogy demokráciában élsz?
    Kinek a demokráciája? Mert az enyém, a szomszédé, meg a másik város-
    ban élő ismerőseimé nem. Jogállamban élsz? Szerinted a törvények egy-
    formán vonatkoznak ránk és a szüleik által megtermelt javak eltulajdoní-
    tásából megvagyonosodott gazdag rétegre? Most szabadok vagyunk,
    élünk boldogan, vagy úgy el vagyunk adósodva, hogy mig az unokáink is
    rabszolgamódra fizenek, mint a köles. De hol a felvett pénz? Te kaptál
    belőle? Arra kérlek ezeken gondolkozz el egy kicsit mielött olyan korról
    nyilatkozol, amikor az emberek nyugalomban, lassan gyarapodva, egy
    emberi életet élhettek.

  19. Gordon szerint:

    Miska! Mit vennél ki a jelenlegi alkotmányból, és mit raknál bele?

  20. Gordon szerint:

    Banikónak írom, hogy nem árt, ha az ember néha ki tud lépni a 3,60-as kenyér buta víziójából. A kenyérzabáláson kívül van más is ami az élet fontos része.

  21. vermes szerint:

    baniko21!

    “Arra kérlek ezeken gondolkozz el egy kicsit mielött olyan korról
    nyilatkozol, amikor az emberek nyugalomban, lassan gyarapodva, egy
    emberi életet élhettek.”

    … abban a korban, amikor paraszti származású anyai nagyszüleim saját munkából összekapart kocsmáját államosították, amikor apai nagyanyám az agitátorok megverték, hogy adja be a TSZ-be a földjét?

    MIRŐL BESZÉLSZ???
    Rettenetesen korlátolt vagy!

  22. Jeniszej szerint:

    VICA
    Tévedésben vagy!
    Idézet:
    “Kapitalizmus épp most van. Piszkosul akartuk…”
    Ez, ami most van az egy letűnt elkorcsosodott társadalom haszonlesőinek végső örült haláltánca.
    Ezek mással nem foglalkoznak csak az ország kifosztásával, kiárusításával.
    Ez biztos, hogy nem az, amit a többség akart!

  23. Jeniszej szerint:

    Olvastam vagy halottam valahol, hogy egy távoli országban már magyarul tanulnak a gyerekek az iskolában, mert szüleik új hazát találtak.
    Lehet, hogy lemaradtam valamiről?
    Újkori népvándorlás kezdődik?

  24. Jeniszej szerint:

    A fentebb írtakkal kapcsolatban jut eszembe – kinek építik a magyar embereknek megfizethetetlen lakást, lakóparkot.
    Mégis csak lehet benne valami, hogy amiről a nép az egyszerű többség nem tudhat, miszerint valahonnan az Óperenciás tengeren túlról érkeznek a gazdag bevándorlók új hazát keresők.

  25. baniko21 szerint:

    Vermes!
    Ha valaki korlátolt az Te vagy. Az én nagyszüleim is vidéki gazdálkodó
    emberek voltak, és egy kicsit másképp mesélték az akkor történteket.
    Mintahogy a mostani dicső vadkapitalizmust majd az én gyerekem,vagy
    a tied másképp élik meg, másképp fognak rá emlékezni, mint mondjuk
    egy tolvajlásból meggazdagott, milliomos gyereke. Ne akard az akkori
    életet meghamisitani, mert ami tény volt azt nem tagadhatod le. Tudod
    akkor pár százezer embertől vették el, amit felhalmozott, most meg pár
    százezer embernek k.. va jó, a 9 milliónak meg a napi betevő is gondot
    okoz. Sorolhatnám a sok-sok mindent, amitől az a világ sokkal élhetőbb
    volt, mint a mostani, de aki csak egyoldaluan fogja fel, annak teljesen
    felesleges. Amit kérdeztem , arra meg egyszerüen nem is feleltél.

  26. vermes szerint:

    baniko21!

    “most meg pár százezer embernek k.. va jó”

    Érdekes, hogy nagyjából ugyanannak a párszázezernek k-va jó, mint a Kádár rendszer idején. A kommunistából átvedlett “demokratáknak”.
    Én nem azt mondtam, hogy ez a rendszer jó, (amiatt is, hogy bolsevikok ugatnak demokráciáról), de azért ne mosdassuk már á Kádár-rendszert.

    “Ne akard az akkori életet meghamisítani”
    Dehogy akarom! Egy velejéig rothadt, undorító rendszer volt a Csermaneké. Talán nagyapámat kellene meggyőznöd erről, akit 56 után kishíján felakasztottak, pedig fegyver sem volt a kezében.

    Részemről véget vetek ennek a parttalan vitának, mert olyan emberekkel lehetetlenség vitatkozni, akik csak hassal tudnak politizálni.
    Szerintem te Ernő felesége vagy, neki vannak ilyen érvei! 🙂

  27. Gordon szerint:

    Nem hiszem, hogy a “gazdag bevándorlók” ide vágynának. Az hogy te még nem vettél lakást új lakóparkban nem azt jelenti, hogy más se fog. Egyébként meg pang az ingatlanpiac, és az újonnan épült lakások jelentős része üresen áll. A gazdasági életben mindig is voltak leszálló és felszálló ágak. Most leszállóban vagyunk, de ez sem lesz mindig így.

    Ez az “olvastam, vagy hallottam valahol” kb. olyan volt, mikor a “jereváni rádió jelenti”…

  28. Shadow Assassin szerint:

    Nem kell ezt se olvasni se hallani csak körbe kell nézni!
    Igaza van Jeniszej-nek jönnek azok a bizonyos “nép(be)vándorlók” méghozzá nem is olyan nagyon messziről…
    Nem azért írom ezt mert bármi bajom is lenne a külföldi nagytőkésekkel akik Magyarországban hagyák a pénzüket … Isten ments hogy kizavarjuk őket míg van a pénzükből kenyér az asztalon …
    Csak az a baj hogy az a kenyér hónapról – hónapra kisebb lesz!
    És igen is Magyarország el van adva és már nem sok kell hogy kitűzzék az új nemzeti lobogót … akkor majd pislogtok nagyokat!
    Sok zenész akit én ill. ők maguk sem tarták magukat se rasszistának , se fasisztának sőt nagyon is inteligens és középutat járó fiatal művészekről van szó! (Nem taglalnám itt most kikre gondolok.) Ők is megénekelték, elszavalták stb. … hogy lassan itt egy új nemzet lesz (és az nem Magyar lesz) ha nem ébredünk! Mit tehetünk ez ellen … hát a megoldás nem feltétlen a Jobbik , de én úgy gondolom vannak épkézláb ötleteik Magyarország eladásának megakadályozásáról! Vissza kell szereznünk ami a miénk! Az őseink nem azért folyatták vérüket több ezer éven át erre a földre hogy egy sz*r rendszer, rezsim miatt elbukjuk…
    (és tudnotok kell , hogy a magyar embertől , néptől még mindíg tart a világ mert emlékeznek még mit is tud a magyar ha meg akarják folytani!)
    Ébredj Magyarország! Ébredj magyar!!

  29. Vica szerint:

    Lehet, hogy van abban valami, hogy újabb népvándorlás lesz mifelénk…
    Van valamink, ami óriási érték, s az idő múlásával egyre nagyobb lesz, csak még nem fogtuk föl igazán. Óriási ivóvízkészlete van Magyarországnak. Lehet, hogy sokan örülnének neki, ha a jobb jövőnk reményében kivándorolnánk, esetleg érdemesnek tartják ezt a népet arra, hogy jól elszegényítsék és szolgasorsba döntsék a pénzes bevándorlók.
    Ismerjük már föl az értékeinket, hiszen állítólag rendkívül okos, intelligens nép a magyar. Kamatoztassuk amink van, a saját jobblétünkre, s ne adjunk már el mindent, a jövőnket, a gyerekeink jövőjét fillérekért!

Itt lehet hozzászólni !