Profi hazudozónak tanítják ki a Soros-szervezetek az illegális bevándorlókat – videóval!

Mandiner

A rejtett kamerás felvételen látszik, ahogy egy NGO önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként tudják kicselezni az EU-s határellenőrzéseket.

Egy nyilvánosságra került felvételen az Advocates Abroad nevű migránssegítő NGO önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként tudják kicselezni az EU-s határellenőrzéseket – írja a Pesti Srácok. 

A szervezet saját bevallása szerint – csak Görögországon keresztül – eddig 15 ezer migránst „segített” az Európai Unióba.

Egy kanadai jobboldali politikai aktivista, Lauren Southern olyan dokumentumfilmet tett ki az internetre, mely bemutatja, hogyan tanítják ki a menekülteket a hatósági interjúra. A felvételen hallható, ahogy Ariel Ricket, az NGO vezetője arról beszél: mit kell hazudnia egy illegális bevándorlónak az EU-s határőröknek ahhoz, hogy kedvező elbírálást kapjon.

Ariel Ricket a videóban elmondja: sok múlik azon, melyik migráns hogyan „szerepel“, hogyan tudja beadni a határőrnek, hogy ő „csak egy menekült”. Később az NGO-vezető az EASO (European Asylum Support Office – Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal) munkatársait balféknek, idiótának titulálta – utalván arra, hogy mennyire könnyű őket becsapni. Az is elhangzik a felvételen, hogy: annak érdekében, hogy elnyerjék a Görög Ortodox Egyház szimpátiáját, az illegális bevándorlók üldözött keresztényeknek hazudják magukat.

Ariel arról beszél a rejtett kamerás felvételen, hogy azt is megtanítják a migránsoknak, hogyan kell összeomlani, hogy kell eljátszani a privát traumájukat, ugyanis az nekik „egy pajzs.” Ez az egész egy színház, mert a bevándorlási rendszer „kibaszott hülye” munkatársai csak annyit tudnak, ami a papírra le van nekik írva, hogy mik egy traumás menekült látható jelei, és csak azokat keresik, ezért a civilszervezet tanítja nekik előadni ezeket a jeleket – magyarázta Ricker.

Tanítják azt is, hogy kell tömören, sablonszerűen válaszolni a kérdésekre, benne a helyszínnel, időponttal. Ricker előad egy példasztorit is, hogy „2017 decemberében Izmirben megfenyegetett a főnököm, mert keresztény vagyok, a barátaival megrohantak, amikor a templomból jöttem ki,  a feszületet a nyakamból megpróbálták letépni, a Bibliámat széttépni, és ezzel fenyegetve érzem magam keresztényként, ba-bumm!” Azt is mondja, hogy van két sablonjuk erre, azokat kell behelyettesítgetni a megfelelő módon. A konzisztencia fontos, még akkor is, ha hazudni kell, mert hirtelen beugrik, hogy valami másképp történt, mint mondtuk – teszi hozzá.

Színpadiasnak kell lenni, erről is beszél, ezt is tanítják, gyakoroltatják is a menekültekkel, még azt is megmutatják nekik, hogy kell imádkozni. Arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc ünneped, azt javasolják, hogy ne szimplán azt mondják, hogy karácsony, hanem hogy december 25, mert az karácsony, az urunk és megváltónk születésnapja.

Forrás: Mandiner

Egy hozzászólás “Profi hazudozónak tanítják ki a Soros-szervezetek az illegális bevándorlókat – videóval!” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Kreatívkodnak a Soros Alapítvány jól fizetett munkatársai.

Itt lehet hozzászólni !