Breaking: Hatalmas baleset történt a Teller Ede úton

Mr. Gabee, Csepel.info

W. Gergő információi szerint hatalmas baleset történt kedden reggel Csepelen a Teller Ede út város felé tartó oldalán.

Aki teheti, kerülje az érintett útszakaszt. A Blikk tudósítását és fotóját alább láthatják:

Baleset nehezíti a közlekedést Csepelen Budapest belvárosa felé – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-vel. Kisdi Máté elmondta: a Teller Ede úton, a Budafoki úti kereszteződés előtt három személyautó ütközött össze. A balesetben hárman megsérültek. Az összeroncsolódott járművek a Budapest belvárosa felé vezető két sávot elfoglalják, ezért torlódásra kell számítani – tette hozzá.

Blikk, Csepel.info

18 hozzászólás “Breaking: Hatalmas baleset történt a Teller Ede úton” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Ja, nagyon f@sza volt… Már a Csepel Művek, Szabadkikötő felé kerültem. Közben láttam a Duna túloldalán a munkahelyemet, de a navi szerint még 40 perc, mire odajutok…
    Valamit nagyon komolyan kezdeni kell ezzel a hatalmas autó áradattal, mert ez így nagyon nem jó.. Vagy az utakat, tömegközlekedést kell fejleszteni, vagy a Budapestre zúduló autó áradatot kell korlátozni…

  2. Tóth Ervin szerint:

    Mert a logisztikai központ is ontja a kamionokat magából, és a nullás felé nem épült kivezető út. A két kőrforgalom, meg a nullás levezetése, alkalmatlan ekkora fogalom kiszolgálására. Nem értem, hogy hol voltak a közlekedési szakemberek, amikor tervezték a logisztikai központot?

  3. admin szerint:

    Budapest megtelt, a belvárosban gyakorlatilag nincs már semmi hely. A legegyszerűbb letenni a kocsit és HÉV-vel tovább menni, ha valaki a belvárosba megy. Aki nem, az meg ösztönözze a többieket, hogy menjenek közösségi közlekedéssel. Úgysem éri meg kocsival.

  4. XYZ szerint:

    HÉVNÉL megállni? basszus. már sehol nem lehet megállni Csepelen.
    se pláza, se Szent Imre tér. SEHOL!!!!

  5. Lovas szerint:

    A Tesconál van hely.

  6. kétkedő szerint:

    Admin szólhatna a Lénárdnak is,hogy inkább tömegközlekedjen. 😀

  7. Tóth kati szerint:

    Mi van a Gerinúttal,mikor épül tovább,mikor adják át?

  8. csak úgy ... szerint:

    Nagy a csönd, semmi hozzászólás, Ábel is hallgat, csak Nagyapó poénkodik.
    Kíváncsi vagyok Lénárdka mikor áll ki a csepeliek elé, pl. egy fórumra?! Sziszit sem emlegetik mostanában. Pedig várhatóan lesz szoboravatás (Bendegúz), toborzóiroda (nyár végére ígérték), a piaci lift átadása (irtó nagy szükség van rá), esetleg a harmadik bódé bérlése a Szt Imre téren. Néhány helyen kénytelenek lesznek megjelenni, de lehet, hogy nem lesz publikus az esemény.
    A Gerincút majd az újabb ígéretek közt fog szerepelni.

  9. Tündér Ilona szerint:

    A Gerincút megépülése bizonytalan, viszont a Gerincút megépítésének az igérete biztos.
    Minden Önkormányzati választás előtt meg tudják igérni, tehát ezért baromság megépíteni,fix kampánytéma. 😀
    Olyan mint a 100 milliárdos Weiss Manfréd terv.

  10. admin szerint:

    Nyilvánvalóan meg fog épülni, de húsz gerincút is épülhet párhuzamosan, ha a belvárosban már nincs hely, és a Soroksári útra már nem lehet rákanyarodni.

  11. Tündér Ilona szerint:

    Legalább az M0-ra ki lehetne jutni.
    Abban azért megegyezhetünk, hogy a Metrans kamionjai sem használnak csepelnek, legalább hamarabb kijutnának csepelről és mi is.
    Sok embernek nem tűnt fel (pl Nagyapó), hogy a csepeliek nagy része már nem a CSM-ben dolgozik.

  12. Pilsner Urquell szerint:

    admin!
    Azért az se volna nagy baj, ha Szabad-kikötőtől a nullásig lehetne közlekedni és parkolni… Nem sok minden van ezen a csóró szigeten, de egy pár dolgot el lehetne intézni itt is – most azt se lehet.

  13. Balos szerint:

    Ha nem vennétek észre, ezek a mostani útépítések pont azért vannak, hogy legalább az M0-át elérjétek. Logisztika nélkül meg boltok sincsenek, ha leállítjátok a kamionokat, maximum kenyér lesz, mert azt nem kamionnal szállítják.

  14. Pilsner Urquell szerint:

    Oké, Balos, de ezeket bajosan nevezném útépítésnek. Felújításnak inkább. Új út hol épül, ami tehermentesítené ezt a cérnavékony összeköttetést a centrum és a halásztelki feljárat között?

  15. Balos szerint:

    Mindegy minek nevezed. Ez a mostani szájtépés az ellenzéktől arra lesz jó, hogy jövőre, amikor elkezdenék nyomni a nem csináltak semmit dumát, akkor az embereknek eszébe jusson, hogy dehogynem. A csepeli szocik úgy elhülyültek, hogy nem győzök csodálkozni. Főként a Bangónén vagyok elhűlve: ezek lepaktáltak a Fidesszel, hogy Csepelen ne is nyerhessenek?

  16. Pilsner Urquell szerint:

    Balos! Mi köze a pártpolitikának ehhez a közlekedési tébolyhoz?! Te vagy beleőrülve a “politikába”! Az, hogy el van lehetetlenítve a közlekedés, az nem “szájtépés”, hanem életünk keserves ténye. Nem szabad megszólalni róla, nehogy az ellenzék kihasználhassa? Inkább dögöljünk meg fideszesként? Nem vagy magadnál…
    (Az ellenzék egyébként minden kutyaszart megpróbál felhasználni, mert egyebe nincs. Jó volna, ha ezt a tényt végül nem a Fidesz használná fel annak igazolására, hogy nem csinál semmit. Ahol az élet minden mozzanata, még a lélekzetvétel is pártpolitikai kérdés, ott nem lehet tovább létezni – biológiai értelemben sem.)

  17. Pilsner Urquell szerint:

    Mindazonáltal országgyűlési képviselőnk végre megcselekedte, amit megkövetelt a haza. (Nem tehetek róla, hogy éppen ő lépett… Lehet köpködni.)
    Az atv.hu honlapján, Már Kövér előtt a csepeli közlekedési káosz ügye címmel: “Írásbeli kérdéssel fordult Szabó Szabolcs az Országgyűlés elnökéhez… … Kövér Lászlóhoz, arról érdeklődve, hogy indít-e a kormány vizsgálatot annak érdekében, hogy kiderüljön: ki a felelős a dél-budapesti agglomerációban tapasztalható közlekedési káosz kialakulásában- tájékoztatta a párt az atv.hu-t.
    Az országgyűlési képviselő arra is kíváncsi, hogy kész-e a kormány különböző szakmai és civil szervezetek bevonásával tárgyalást kezdeményezni annak érdekében, hogy közösen áttekinthessék a térséget közvetlenül érintő legfontosabb közlekedésfejlesztési lehetőségeket.”

  18. Pilsner Urquell szerint:

    Infostart.hu (2018. szeptember 7. 11:10): Megszólalt a minisztérium a csepeli káosz ügyében
    “>>Az egyeztetésen felmerült javaslatok alapján a szakemberek megvizsgálják a nemzetközi gyakorlatban a közelmúltban megjelent, innovatív forgalomtechnikai megoldások alkalmazhatóságát. Alapos áttekintés készül egyebek mellett a tervezés alatt álló harmadik csomópont előkészítése és kivitelezése felgyorsításának, a teherforgalom számára ajánlott, alternatív útvonalak kijelölésének lehetőségeiről is. A minisztérium a közlekedők folyamatos tájékoztatását, indokolt esetben újabb lépések megtételét várja el az állami beruházóktól<< – áll az ITM közleményében."

Itt lehet hozzászólni !