Csepelre csábította a kisfiúkat a pedofil “bácsi”

Pesti Srácok

A Zsaru Magazin szerint augusztusban fogták el azt a 71 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több fővárosi játszótéren is kisfiúkat zaklatott. A férfi többek közt segíteni akart a gyerekeknek a pisilésben, illetve többeket szilvát szedni csábított – Csepelre.

A 71 éves férfiről az után érkezett bejelentés a hatóságokhoz, hogy 11-12 éves kisfiúkkal elegyedett szóba a Honvéd utcai játszótéren, és a gyerekeket megpróbálta magával csalni. Az idős férfi egyiküket magával hívta biciklizni, valamint a Csepel-sziget csúcsára szilvát szedni. Ezen felül a fiút nemi szervéről, szexuális érdeklődéséről faggatta, majd felajánlotta, hogy segít neki pisilni. 

A bejelentést egy biztonsági őr tette, akinek gyanús lett a férfi viselkedése, ezért távozásra szólította fel. A rendőrök ezután összevetették az őr beszámolóját több szülőével. Kiderült, hogy K. István János több fővárosi játszótéren is “ismerkedik”, hasonló, negédes, a gyermekeket csalogató viselkedésével júniusban több kerületben is magára irányította a figyelmet.

Ez után augusztus 8-án házkutatást tartottak a férfi IX. kerületi lakásában, ahol dobozokban, szekrényekben, mappákban temérdek levelet, újságkivágást és saját készítésű grafikát találtak, amelyeken főként fiatal kisfiúk szerepeltek. Naplóbejegyzései szerint valakik állandóan követték, meg akarták ölni. Módszeresen vezette, hogy hol talál játszóteret a fővárosban. A férfit ellen szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: Pesti Srácok

Itt lehet hozzászólni !