Pályahiba miatt ritkábban jár a HÉV

Mr.Gabee, Csepel.info

23:06-tól visszállt a régi rend.

A BKK közleménye szerint kedden este 22:32-től visszavonásig: 

A H7-es hév pályahiba miatt Boráros tér és Csepel között ritkábban közlekedik.

6 hozzászólás “Pályahiba miatt ritkábban jár a HÉV” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Amíg ez a szar nem lesz alacsony padlós én fel nem ülök rá! Nagyon gáz hogy ilyen régi szarokkal járunk amikor a városban alacsony padlós járműveken utazhat a csürhe!

  2. Betke szerint:

    Mikor kezdenek valamit ezzel a problémával, egész nyáron teszteltek, vagy legalább is úgy csináltak! Érdemben semmi nem történt! Miért nem kapunk tájékoztatást képviselőinktől, mi várható? A Hollandi úti focipálya megépitésének terve sokkal fontosabb téma a testületnek, mint a szinte egyetlen lehetőség a szigetről való ki-és bejutás XXI. századi kialakitása. De szerintem egy XX. századival is beérnénk. Most láttam egy videófelvételt, hogy kormányunk mennyi pénzzel támogatja székelyföldet. Nem kaphatna Csepel is egy kis pluszt, legalább a hév vonalának felújítására? Borbély úr nem próbálná meg?

  3. Nagyapó szerint:

    Ad,1. A csepeliek szeretik a HÉV-et és ragaszkodnak hozzá. Aki nem hiszi, olvassa el azokat a bejegyzéseket, amit akkor írtak amikor az olimpia miatt alacsonypadlós, légkondis villamosokat terveztek járatni.
    Ad.2. A HÉV nem tartozik a csepeli önkorihoz.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. propaganda szerint:

    Borbély Lénárd esetleg megpróbálhatna lobbizni Németh Szilárdnál, ehehehehe.

  5. barvagarbalarka szerint:

    Nagyapó: Micsoda ferdítés megint, ehhez ért, akár egy kommunista. A “csepeliek” a HÉV-üzemet szeretik a villamos üzemmel szemben, nem az MIXa-t, MXa-t a modern, alacsonypadlós járművekkel szemben. Ez konkrétan le volt írva, hogy senki sem ragaszkodik a múzeumba való szerelvényekhez, ellenben a HÉV-hez mint üzemhez ragaszkodnak a villamossal szemben.
    Ahogy az is le volt írva, hogy a villamos közvágóhídtól való tovább közlekedése nem lenne megoldott, ma ugyanis ott párhuzamosan megy velük (2-es, 51-es, részben 24-es villamos) a HÉV, magyarán az összátmenőkapacitás csökkenne azon a környéken, miközben a villamosokban nincs kapacitástartalék.

  6. Happy szerint:

    Nagyapónak ne magyarázzatok semmit, hülye mint a segg.

Itt lehet hozzászólni !