Sniccerrel támadtak egy emberre a Hollandi úton vasárnap este

Mr.Gabee, Csepel.info

Oldalunk egyik informátora és barátja azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy vasárnap este 9 óra körül egy vélhetően horgász sniccerrel támadott rá a Hollandi út kutyakiképző felőli végén.

Az elkövető fiatal férfiról a következő személyleírást adta: magas, vékony, szőke, szemüveges. Különös ismeretetőjele:  szürke póló félig letépve róla, valamint gurulós horgász táskát húzott maga után.

Az elkövető mellett egy vele egy magas barna hosszú hajú lány is volt. Aki leírás alapján felismeri az elkövetőt és kísérőjét, hívja a rendőrséget a 427 4600, vagy a 107, illetve 112-es telefonszámok egyikén.

2 hozzászólás “Sniccerrel támadtak egy emberre a Hollandi úton vasárnap este” bejegyzésre

  1. Szubjektív szerint:

    Ezek a soroksári migránsok voltak. Hamarosan mindenkinek mennie kell a szállókról, mind migráns-gyüjtő lesz. Soroksáron Soros emberei vásárolják fel az ingatlanokat. A kvóta szerint 57 migránst kellett átvennie Soroksárnak, ma több mint 350 migráns lakik Soroksáron.
    Magyar személyivel és lakcímkártyával. 140 000 és 170 000 Forint havi segélyt visz nekik a postás. A rendőrök végignézik az erőszakot és nem beszélhet senki arról, hogy Magyarországon is többezer migráns szaladgál. Nyírbátorról nem is beszélek már ahol a cigányok a migránsokkal magyarvámot szednek.

  2. Harrison szerint:

    Magas szőke migráns ? 😀 nem vagy magadnál ember… Szépen ki lett pucolva az agyacskád 🙂

Itt lehet hozzászólni !