HÉV: A 8 perces menetrend nem is igazából 8 perc?

Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy a H7-es HÉV hétfőtől munkanapokon, a csúcsidőben 8 percenként fog közlekedni.

Olvasónk hívta fel figyelmünket a BKK hétfőtől érvényes menetrendjére, melyben olvasható, hogy a reggeli és a délutáni csúcsban fognak csak 8 percenként közlekedni. Egyéb időpontokban lesz 9 és 10 perces indulások. Előfordul 12 perces indulás is a végállomásokról, de csak akkor, amikor jóval kevesebb az utas. A HÉV szerelvények járatsűrítését még Németh Szilárd kérte polgármesterként a fővárostól, akor vezették be a 8 perces követési időt a csúcsidőszakokban. 

Kapcsolódó anyagok:

3 hozzászólás “HÉV: A 8 perces menetrend nem is igazából 8 perc?” bejegyzésre

  1. barvagarbalarka szerint:

    A csúcsidős 8 perces követés tanítási időszakon kívül jellemző, tanítási időszakban 6 perc.

  2. Betke szerint:

    Meddig lesz ez a kiszámíthatatlan menetrend? Van már valami kis eredménye a vizsgálódásnak, ha egyáltalán vizsgálnak valamit? Jól jártunk a MÁV-val, ennyit a fővárosi közgyűlésről, köszönjük Tarlós úr! Majd, ha épül az atlétikai stadion, talán lesz változás és megkérdezik Csepelt is. Vagy nem………

  3. Pilsner Urquell szerint:

    Vagy nem…
    Kérdezni csak te fogsz, Betke. Mert a kérdésekre volnának teljesen felesleges válaszok.

    Ha megkérdeznének, én azt is kifejteném Tarlós úrnak, hogy kezdi kenterbe verni Demszkyt a programjaival. Az utcák és közterületek mindenekelőttr a lakosság helyváltoztatásának céljából volnának, nem zajos látványosságok, felvonulásuk, masírozások, kerékpár és motorversenyek meg demonstrációk meg flaszteron fetrengős piknikek céljából, és hogy a lakosság hétvégente gyakorolja a kijárási tilalmat – ha már hétközben a felújítások miatt úgyis kitépte a haját.

Itt lehet hozzászólni !