Szép siker az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny

BGSZC, Mr.Gabee, Csepel.info

Osman-Mohamed Kerim Péter, a BGSzC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnáziuma 11/C osztályos tanulója az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny fővárosi döntőjén a harmadik helyezést érte el.

Az elismerést az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja adta át.

10 hozzászólás “Szép siker az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny” bejegyzésre

  1. Pilsner Urquell szerint:

    Derék teljesítmény! Örömmel gratulálok!

  2. Qqriq szerint:

    Igazán nagy öröm látni, hogy vannak olyan oltalmazottak, akik magas szinten képesek elsajátítani a szép magyar nyelvünket megtéve ezzel az első lépést a társadalomba való beilleszkedés felé.

  3. Pilsner Urquell szerint:

    Qqriq!
    Biztos vagy benne, hogy ez a levente mostanában jött be Röszkénél? De szerintem akkor is üdvözlendő a szép a teljesítménye, ha esetleg Magyarországon született, és ha netalántán magyar a mamája.
    Élnek ám köztünk sokan, akik már rég túl vannak a beilleszkedés nehézségein, komoly és felelős posztokon teljesítenek jól – nem kellene a sorosozás mámorában megkeserítenünk az életüket (azzal se, ha kompenzálunk). Érezzék természetesnek, hogy itthon vannak.

  4. Dzsinácska szerint:

    Én azt hittem először hogy cigány de sajnos látom hogy nem az

  5. Pilsner Urquell szerint:

    Szégyentelen tyúk! TŐLED kell félni.

  6. Csepeli lokál szerint:

    Szégyeljétek magatokat! Elnézést kérek a fiataltól, ne törödjön a sok butával. Tanuljon sokat, és legyen sikeres!

  7. Pilsner Urquell szerint:

    Én nem szégyelem, hogy leteremtettem azt az egy személyt, akit le kellett (legfeljebb az bánt, hogy le kellett) – egyebekben meg ugyanazt kívántam a fiatalnak, amit Csepeli lokál.

    Ha nem írtam volna meg az első hozzászólást, valószínűleg senki sem szólal meg – miként a pozitív híreket, eredményeket közlő írásokhoz a legritkában szól hozzá a trollsereg -, és akkor elkerülhető lett volna ez a mocskos affér. Sajnálom.
    Nem szólalok meg többé ebben az undor légkörben. Nekem nem a mocskolódás és mindenáron kötözködés volt a célom – nincs itt helyem.
    Pont.

  8. Osmanné Hirt Mária szerint:

    Sziasztok!
    Én vagyok Péter anyukája. Igaz eltelt sok idő, de egy pár sor erejéig reagálni szeretnék a fenti kommentekre. A Fiam nem bevándorló itt született Magyarországon, Budapesten. De úgy gondolom ha az is lenne akkor is azon van a hangsúly, hogy milyen eredményt ért el és nem a származása alapján kell megítélni valakit. Pepe egyébként ugyanezt a versenyt 2019-ben megnyerte. Köszönöm aki pozitívan reagált, Dzsinácska Neked pedig azt üzenem, hogy a stílus maga az Ember, de szerintem Te ezt úgysem érted!
    Tisztelettel: Osmanné Hirt Mária

  9. Gyula szerint:

    Osmanné!
    Köszönje a Birodalmi Népnemzeti Kormánynak, hogy ilyen gondolatok születnek!

  10. keménylegény szerint:

    Szégyellem magam Qqriq, Dzsinácska és a többi idomított nevében is.

    Sok sikert a fiatalembernek!

Itt lehet hozzászólni !