Szép siker az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny

BGSZC, Mr.Gabee, Csepel.info

Osman-Mohamed Kerim Péter, a BGSzC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnáziuma 11/C osztályos tanulója az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny fővárosi döntőjén a harmadik helyezést érte el.

Az elismerést az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja adta át.

7 hozzászólás “Szép siker az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny” bejegyzésre

 1. Pilsner Urquell szerint:

  Derék teljesítmény! Örömmel gratulálok!

 2. Qqriq szerint:

  Igazán nagy öröm látni, hogy vannak olyan oltalmazottak, akik magas szinten képesek elsajátítani a szép magyar nyelvünket megtéve ezzel az első lépést a társadalomba való beilleszkedés felé.

 3. Pilsner Urquell szerint:

  Qqriq!
  Biztos vagy benne, hogy ez a levente mostanában jött be Röszkénél? De szerintem akkor is üdvözlendő a szép a teljesítménye, ha esetleg Magyarországon született, és ha netalántán magyar a mamája.
  Élnek ám köztünk sokan, akik már rég túl vannak a beilleszkedés nehézségein, komoly és felelős posztokon teljesítenek jól – nem kellene a sorosozás mámorában megkeserítenünk az életüket (azzal se, ha kompenzálunk). Érezzék természetesnek, hogy itthon vannak.

 4. Dzsinácska szerint:

  Én azt hittem először hogy cigány de sajnos látom hogy nem az

 5. Pilsner Urquell szerint:

  Szégyentelen tyúk! TŐLED kell félni.

 6. Csepeli lokál szerint:

  Szégyeljétek magatokat! Elnézést kérek a fiataltól, ne törödjön a sok butával. Tanuljon sokat, és legyen sikeres!

 7. Pilsner Urquell szerint:

  Én nem szégyelem, hogy leteremtettem azt az egy személyt, akit le kellett (legfeljebb az bánt, hogy le kellett) – egyebekben meg ugyanazt kívántam a fiatalnak, amit Csepeli lokál.

  Ha nem írtam volna meg az első hozzászólást, valószínűleg senki sem szólal meg – miként a pozitív híreket, eredményeket közlő írásokhoz a legritkában szól hozzá a trollsereg -, és akkor elkerülhető lett volna ez a mocskos affér. Sajnálom.
  Nem szólalok meg többé ebben az undor légkörben. Nekem nem a mocskolódás és mindenáron kötözködés volt a célom – nincs itt helyem.
  Pont.

Itt lehet hozzászólni !