Vendéggyőzelem a “vízilabdameccsen” – Csepel FC – Érd 2:3

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

Akár a csepeli strandon is lejátszhatták volna a Csepel FC – Érdi VSE bajnoki mérkőzést, az égi áldás okán ugyanis futballra nem sok emlékeztetett szombat délután. A sárdagasztást végül a vendég Érd nyerte.

Sajnos az első félidőben semmi nem jött be csapatunknak, az érdnek viszont igen: két helyzetükből kettőt is gólra váltottak, aztán Juhász kapus bakija már a harmadik érdi találatot eredményezte. A második félidőre kapust és harcmodort váltottunk, aminek meg is lett az eredménye: a játékvezető által megítélt két 11-est Fisli András értékesítette magabiztosa. 

Együttesünk vérszemet kapott és amennyire a pálya engedte rendre támadásokat vezetett a vendégek kapujára, akik ebben a periódusban jóformán a kapunkig sem jutottak el. Sajnos azonban a helyzetek kivitelezésébe mindíg becsúszott egy-egy apró hiba, és a játékvezető egy teljesen jogos, újabb 11 -től is megfosztott bennünket, amivel reálisabbá tehettük volna az eredényt. Sajnos ez nem így történt, de nincs mese, azonnal “lapoznunk kell”, hiszen nyakunkon a BKV Előre elleni, elmaradt mérkőzés pótlása, ami április 4-én, szerdán délután lesz.

Elviekben a Csepel Stadionban, már ha a harctérhez hasonlítható gyepszőnyeg is úgy akarja…

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló

Csepel FC-Érdi VSE 2:3 (0:3)

Gsz: Fisli (2) mindkettő 11-ből, ill. Németh G. (2), Pallagi
Csepel, Béke téri Stadion. V: Móri (Mohos, Aradi)
Csepel FC: Juhász G. – Fisli, Hesz, Szabó Ádám, Dévai, Korozmán N., Haraszkó, Teplán, Horváth Ádám, Marczinka, Somodi
Vezetőedző: Gabala Krisztián
Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Pallagi, Pintér N. – Koós, Hegedüs N., Kelemen P., Németh G. V. – Tárkányi, Pál
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Itt lehet hozzászólni !