Folytatódik a csatornaépítés Csepelen

Csepel.hu

A munkálatok a tervek szerint a kerületben idén májusban kezdődnek és jövő tavasszal fejeződnek be. A kivitelezést végző STRABAG fényképes igazolvánnyal ellátott munkatársai az építkezés előtt személyesen keresik fel a háztulajdonosokat. Az egyeztetés célja, hogy a bekötőcsatorna a megfelelő nyomvonalon épüljön. Amennyiben nem találják otthon a tulajdonost, a cég munkatársa egyeztetés céljából meghagyja az elérhetőségét. 

Az érintett utcák a Mogyorós utca, Szabadkai utca, Ív utca, Kolozsvári utca, a Halásztelek utca, Báthory utca és az Ady Endre út. Csak ez utóbbiban összesen 24 házi bekötővezetéket építenek.

Lapunk információi szerint a beruházás hírére több „vállalkozó” kínálja pénzért szolgáltatásait az érintetteknek. A nyertes kivitelező konzorcium tagjai, a STRABAG Építőipari Zrt. és a PENTA Kft. szakemberei azonban nem kérnek pénzt az egyeztetésekért és a munkákért. Ezért is tartják fontosnak felhívni a figyelmet, hogy az érintettek feltétlenül győződjenek meg az illető személyazonosságáról és kizárólag a beruházó cégek logójával ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkező személlyel konzultáljanak.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !