A bécsiek kétharmada egyetért Lázár Jánossal

Pestisracok.hu

Az egyik legismertebb bécsi tömeglap a Kleine Zeitung szombaton megszavaztatta olvasóit, arra keresve a választ: egyetértenek-e mindazzal, ami a magyar kancelláriaminiszter, Lázár János híres utcai videójában elhangzott? – írta meg az Origo. A lap értesülései szerint a válaszadók 69 százaléka szerint tökéletesen igaza van a kancelláriaminiszternek.

Biztonságos vagy veszélyes Bécs városa?

Erről indított internetes szavazást a Kleinezeitung.at, Lázár János bécsi videója és az afgán bevándorló késes támadása után.

A szombat estig tartó szavazáson a szavazók 69 százaléka értett egyet a magyar miniszterrel. Csupán a szavazók 19 százaléka gondolta másképpen, 12 százalékuk pedig nem nyilvánított véleményt. Vagyis látszik, Lázár János véleménye, több mint kétharmados támogatottságot szerzett.

A hivatalos eredmény itt tekinthető meg.

Forrás: pestisracok.hu

6 hozzászólás “A bécsiek kétharmada egyetért Lázár Jánossal” bejegyzésre

  1. Happy szerint:

    Na tessék, ezt is lehozzátok?

    Rágalmazásért és zaklatásért is elítélték Svédországban a nőt, aki a közmédiában beszélt arról, hogy a romló közbiztonság miatt költözött Magyarországra
    Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, C-t, aki

    a magyar közmédiában azt állította, azért jött vissza Svédországból, mert ott nagyon rossz a közbiztonság
    – írja az Index.

    Az Index megszerezte azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit is, amelyekben részletesen leírják, miért ítélték el a nőt. A birtokukba került hatósági iratok szerint egyébként a nő az édesanyjával lakott, és több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek, akik valamennyien svéd állampolgárok.

    Az Index szerint a nő egyszer svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját, máskor pszichológusnak vagy állatvédőnek adta ki magát, egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy. A közmédiában a nőt úgy állították be, mint aki Stockholmban dolgozott, ennek azonban semmi nyoma.

    HA A KORMÁNY KINYITJA A SZÁJÁT HAZUDIK, HA KINYÚJTJA A KEZÉT, LOP!!!

  2. Kaschauer szerint:

    A hazatelepült hölgy csak egy a sok hazamenekülő közül.
    Svédországban büntetik azt, aki szót emel a muszlim invázióval szemben.
    Büntetik a svédek azt is, aki nem a sarija törvényei szerint jelenik meg a No-Go zona környékén.
    A nyilatkozó hölgy éppen a negatív diszkrimináció, és a fenyegetettség miatt költözik Magyarországra, ahol biztonságra talál.
    A magyar Parlament és a magyar Kormány biztonságot és társadalmi-gazdasági felemelkedést hozott a magyar társadalom számára, aminek nagyon jó híre van Svédországban is, Ausztriában is és Németországban is.
    A liberálfasiszta cenzúra azonban mindezt elhallgattatja, sőt aki az igazságot ki meri mondani, arra rátámadnak és lehetetlenné teszik, kiközösítik.
    Mindezek ellenére ébredeznek a svédek is, mint ahogy már az olaszok 2/3-a is Orbán Viktort követi.

  3. Dzsinácska szerint:

    A nagy világon e kívül nincs számodra hely, bárhogy verjen a sors, itt élned, halnod kell

  4. Dzsinácska szerint:

    áldjon vagy verjen :$

  5. Jobban szerint:

    Ez a címlap mindent elmond az indexről
    Lánczi Tamás
    politikai tanácsadó

    Az index munkatársai a minap ellátogattak Bécs bevándorlók lakta negyedébe, azzal a céllal, hogy bebizonyítsák: szemben a Lázár János-féle videóban látottakkal, az osztrák főváros a harmonikus együttélés, a virágzó multikulturalizmus fellegvára, ahol békésen él együtt a fiatal muszlim bevándorló és a tősgyökeres bécsi néni.

    A videóban megszólaló hidzsábos hölgyek valóban kedvesen mosolyognak a kamerába, de ránézésre azért nem gondolnánk róluk, hogy ők már harmadik generációs bevándorlók. Persze lehet, hogy Bécsben a hidzsáb a progresszív női jogvédelem jelképe.

    A videó tehát tökéletesen illeszkedik a liberális narratívába: a bevándorlás álprobléma, nincsenek no-go zónák, a sokféleség jó. Néha azonban még a legelkötelezettebb bevándorláspárti szerkesztőségekben is porszem kerül a gépezetbe: így történhetett meg az, hogy a mosolygó hidzsábos hölgyek mellett azt olvashatjuk, hogy egy afgán migráns megkéselt négy osztrákot, akik válságos állapotban vannak. Ilyen az, amikor a valóság visszaköszön.
    A legrosszabbul azonban nem is az index, hanem Vona Gábor érezheti magát, aki a minap bocsánatot kért a bécsiektől Lázár János Facebook-videója miatt. A Jobbik elnöke mostanra tényleg teljesen elvesztette a fonalat.

    A ma reggeli index címlap tanulságai:

    1. Bécsiek = két hidzsábos nő.

    2. Bécsben virágzik a multikulti, de azért néha előfordul, hogy egy afgán bevándorló megkésel négy embert.

    http://mozgasterblog.hu/blog/ez_a_cimlap_mindent_elmond_az_indexrol

  6. Kaschauer szerint:

    Csak pontosan, szépen:

    “A nagy világon e kívül
    Nincsen számodra hely;
    Áldjon vagy verjen sors keze;
    Itt élned, halnod kell.”

Itt lehet hozzászólni !