Szuper hangulat az ovisok családi délutánján

Csepel.hu

Nagy volt a sürgés-forgás a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda családi délutánján a Szabó Magda Közösségi Térben március 9-én. Sok család látogatott el a már 21. alkalommal megrendezett színes programra, ahol bábelőadás, táncház és kézműves foglalkozás szolgált tartalmas időtöltésül.

A Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda nevében Hierholczné Faragó Tünde intézményvezető köszöntötte a résztvevőket, majd Jakab Andrea, a Mesevilág Tagóvoda vezetője kívánt kellemes szórakozást.

Az érdeklődők a program elején „A csínytevő róka” című mese bábelőadását nézték meg a színházteremben. A hatalmas érdeklődésre tekintettel az Aprajafalva Tagóvoda óvodapedagógusai kétszer is előadták a tréfás történetet.

Ezután akinek kedve tartotta mindjárt beállhatott a körtáncba, a Kádár Katalin Tagóvoda óvónői vezették a táncházat.

Az ügyességi játékokat a Szivárvány Tagóvoda munkatársainak segítségével próbálták ki a kicsik.

A műsorszámok alatt nem unatkozhatott senki, mert a kis asztalokon színes krepp papírok, fonalak és megannyi dekorációs kellékek sorakoztak. A kézműves foglalkozáson a Csodakút Bázis Óvoda, a Bóbita Tagóvoda, a Csalitos Tagóvoda és a Jupiter Tagóvoda dolgozói irányításával lelkesen munkálkodtak az ügyes kezűek. A közelgő nemzeti ünnepre és húsvétra készülvén alkothattak csibe pompont, húsvéti kopogtatót, papír hengerből nyuszit, nemzeti színű tulipánt vagy virágos tavaszi kosárkát.

A családi délutánt a csepeli önkormányzat támogatta.

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !