Amerikába vinnék a Jimmy-musicalt

Nlcafe

Ellentmondásos vélemények jelentek meg a nemrég debütáló Zámbó Jimmy-musicalről. Edit asszony kiszaladt a premierről és akkor úgy tűnt a Zámbó család többi tagjának sem tetszik, de ők később másképp nyilatkoztak.

A darab megalkotója és főszereplője, Pintér Tibor mindeközben azt mondta, bombasiker a Jimmy-musical.

A Zámbó testvérek meghívták Pintér Tibort a Csepeli Munkásotthonban megrendezett emlékkoncertre, ahol negyedórás blokkot adott elő a musicalből. A testvérek itt is méltatták a darabot és egy nagy bejelentést is tettek. Pintér Tibornak köszönhetően Zámbó Jimmy Amerikában is ismertté válhat.

“Sikerült a semmiből várat építenie, kis költségvetésből elképesztő darabot állított színpadra” – dicsérte a darabot Zámbó Marietta.

“Nagy művésznek tartom Tibort, hozzá mert nyúlni a testvérem életművéhez, amelyhez előtte senki – magyarázta Zámbó Árpy a Blikknek – Szóba került, hogy a ten­ge­ren­túl­ra is elvinné a darabot, és én ebben messzemenőkig támogatom! A dalok és a hozzá koreografált tánc szerintem megállná a helyét, bomba siker lenne Amerikában a Jimmy-musical. Itt az ideje, hogy az egész világ megismerje a testvérem életművét!”

Forrás: Nlcafe

Itt lehet hozzászólni !