Megszólalt Juhász Péter volt élettársa a bántalmazási ügyben

Blikk

“Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni”

Bors szerint súlyos vádak szerepelnek a Juhász Péter és volt élettársa között zajló gyermekelhelyezési per bírósági irataiban, amelyeket a lap hozott nyilvánosságra.

A három gyermekes anya bántalmazással és azzal is vádolja a politikust, hogy több napra bezárta őt a lakásba. Az Együtt elnöke továbbra is tagadja a vádakat, Facebook-oldalán írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát. Az Indexnek annyit elismert, hogy dulakodás tényleg volt közöttük.

A hölgy értetlenül áll a periratok nyilvánosságra kerülése előtt, ugyanakkor visszautasítja Juhász Péter állításait is. Hétfőn a Patent egyesületen keresztül reagált az ügyre, közleményt adott ki:

„Az elmúlt napok eseményei sajnos arra kényszerítenek, hogy én is megszólaljak, annak ellenére, hogy nem vagyok közszereplő, életemet a nyilvánosságtól távol szeretném élni, és semmilyen formában nem kívánok volt élettársam, Juhász Péter közéleti tevékenységében részt vállalni.

Elsőként is le kívánom szögezni, hogy a Juhász Péterrel szembeni, immár hónapok óta zajló jogvitát a nyilvánosság kizárásával kívánom lefolytatni a bíróság, illetve más hatóságok előtt, így teljes értetlenséggel állok az előtt a tény előtt, hogy a gyermekelhelyezési, valamint a gyámhivatal előtt folyó ügy iratanyaga akaratomon kívül nyilvánosságra került. Ettől az eljárástól jómagam teljes mértékben elhatárolódom, mert meggyőződésem, hogy a kialakult helyzet mindkét fél, de különösen a három kiskorú gyermekem számára ártalmas, akiket minden erőmmel meg kívánok védeni a Juhász Péterrel folytatott jogvita bármely negatív következményeitől.

Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni” – áll változtatás nélkül a közleményben.

Forrás: Blikk

2 hozzászólás “Megszólalt Juhász Péter volt élettársa a bántalmazási ügyben” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nők! Szavazzatok az EGYÜTT-re! Az Együtt, Juhász Péter vezetésével keményen kiáll a családon belüli erőszak elítélése mellett, valamint követeli az isztambuli egyezmény elfogadását!
    (Bár Juhász szerint pénz számolva, asszony verve jó)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Qqriq szerint:

    JUHÁSZ TAKARODJ!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !