Olvasói beszámoló egy csepeli balesetről

Mr.Gabee, CSepel.info

Arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy szerda kora este baleset történt a Völgy utcában. Az alábbiakban olvasónk beszámolóját olvashatják, akinek édesanyja a baleset egyik résztvevője volt:

Egy férfi, akinek nincs jogosítványa (korábban visszavonták ittas vezetésért), ütközött édesanyámmal a Völgy utcánál. Természetesen a baleset után megpróbálta elhagyni a helyszínt, de édesanyám utána ment. Szerencsére a Szent István út egyik sarkán sikerült megállítani a balesetet okozó autóst úgy, hogy elé állt a kocsijával. Az esetet követően anyám értesítette a rendőrséget és a mentőket. 

A kiérkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a balesetet okozó sofőrnél, amely 1,37 egységet mutatott (A BTk szerint azt nevezzük ittas vezetőnek, akinek a szervezetben 0,50 gramm/liter ezrelék véralkohol –, illetve 0,25 milligramm/liter ezrelék levegőalkohol-koncentrációnál nagyobb értéket eredményező, szeszes ital fogyasztásából származó alkohol van.)

Ennek értelmében bilincsben el is vezették. Az autó, amivel a balesetet okozta, egy cég nevén volt, és mint a kocsin való sérülések mutatják, már korábban neki hajtott valakinek vagy valaminek. Édesanyámhoz mentő érkezett, akit orvosi vizsgálatra kórházba kellett szállítani. A vizsgálat megállapította, hogy egy nagyon csúnya zúzódással és ficammal megúszta az esetet.

Itt lehet hozzászólni !