Klarinétos-Szaxofonos nap az Egressyben

Egressybeni.hu

2018. március 2-án, pénteken 10 és 19 óra között az Egressy Béni Református Művészeti Középiskolában kerül megrendezésre a Klarinétos-Szaxofonos nap, amit a Corpus Music Shop Hangszerüzlet támogat.

A program 10 órakor kezdődik. Az esemény első részében prof. Kovács Béla, Varga István, Varga Gábor és Vid Pupis (Szlovénia) klarinétművészek, valamint Jovana Joka (Horvátország), Joanna Bleiwas (Lengyelország), Puskás Levente és Szitás Tamás szaxofonművészek tartanak bemutatót. A bemutatók során a klarinét és szaxofonművészek nagy hangsúlyt fektetnek a bizonyos gyakorlás és előadás során felmerülő hibák kiküszöbölésére, javítására, valamint hogyan is lehet jól és hatásosan gyakorolni.

Az esemény második részében, 16 órakor egy hangverseny kerül megrendezésre, ahol zeneiskolás és zeneművészeti középiskolás tanulók fognak játszani, valamint a Hubay Jenő Zeneiskola Klarinét – és Szaxofonegyüttese, Végezetül 18 órakor pedig az SOS Junior Zenekar (Saxophone Orchestra Sequoia)- Szlovénia koncertje lesz hallható.

Az esemény támogatója, a Corpus Music Shop az egész esemény alatt a helyszínen hangszerkiállítást tart, ahol különféle kiállított hangszereket és tartozékait ki lehet próbálni és meg is lehet a végén vásárolni. Ezen felül a hangszerüzlet vezetője, Szabolcsi Miklós vállalta, hogy a vidékieknek téríti a vonatjegyeik árát.

Az eseményre a belépés teljes mértékben ingyenes. Bővebb információ és jelentkezés:

  • Puskás Levente (36/30-201-99-92)
  • Varga István (+36/30-403-98-13).

Itt lehet hozzászólni !