Döb­be­ne­tes, amit a szí­nész állít Zámbó Jimmy­ről

RIPOST, Mr.Gabee, Csepel.info

 

Fotó: Markovics Gábor

Pin­tér Tibor még a ki­rob­bant bot­rány előtt min­dent be­ve­tett, hogy rek­lá­mozza a mára már ala­po­san kér­dő­je­les Jimmy mu­si­cal be­mu­ta­tó­ját. El­ké­pesztő amit ál­lí­tott!

Pintér Tibornak két hete még fogalma sem volt róla, hogy a február elejére tervezett Zámbó Jimmy-musical kapcsán hatalmas szerzői jogi botrányba keveredik majd. Hogy miként alakul majd a dalszerzők engedélye nélkül összerakott zenés darab sorsa, az továbbra is hatalmas kérdőjel. Az azonban biztos, hogy Pintér mindent megtett annak érdekében, hogy felkorbácsolja az érdeklődést.

Elsőként éppen a  munkatársának mesélt egy az Edit asszonnyal folytatott beszélgetéséről, melynek során olyasmit tudott meg, amiről soha senki nem hallott a király halála óta eltelt 17 évben.

Az egyik hosszabb beszélgetésünk alkalmával szóba került Jimmy halála is…

Ekkor Edit asszony elárulta, hogy a férje egy alkalommal megjósolta, hogy éppen úgy 42 éves korában fog meghalni, mint nagy kedvence Elvis Presley.Sajnos igaza lett…”

– mondta Pintér Tibor, aki a beszélgetésünk utáni napokban a vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi felvételén is megemlítette ezt a történetet Hajdú Péternek.

Itt lehet hozzászólni !