Komposztálási program 2018

Városgazda, Mr.Gabee, Csepel.info

Tisztelt Csepeli Kertbarátok, Intézményvezetők!Tisztelt Csepeli Kertbarátok, Intézményvezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzat támogatásával a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. idén is elindítja a komposztálási mintaprogramot a kerület kertes házas (kerítéssel közrezárt) ingatlantulajdonosai részére, valamint intézmények (óvodák, iskolák) körében. A program keretén belül kb. 600 literes műanyag komposztáló edényt lehet igényelni.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu és www.varosgazda.eu weboldalakról.

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a komposztalas@varosgazda.eu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2018. február 28. 

Az elbírálás a beérkező igénybejelentések sorrendjében történik. Azok jelentkezését várjuk, akik szívesen kipróbálnák a háztartási komposztálást, és a korábbi években nem vettek részt önkormányzati komposztálási pályázaton.
Bővebb információ és felvilágosítás:

Erdeiné Schuch Beáta
277-7856, 30/698-5921
erdeine.beata@varosgazda.eu
Jelenkezési lap letöltése

Itt lehet hozzászólni !