A suttyó beugrott az adományboltba?

MR.Gabee, Csepel.info

Ismét egy olvasónk küldött fotót Mr.Gabee suttyó parkolós rovatába. A fenti képen látható autó vezetője parkoló hiányában egy olyan helyet választott autója tárolására, ahova tuti nem szoktak parkolni. Mégpedig a gyalogátkelőre.

Az tény és való, hogy ott nem nagyon kell félni attól, hogy egy másik kocsi meghúzza. De ha humorosan kellene az amúgy erősen szabálytalan esetet felfogni, akkor csak annyit mondhatnánk:

Biztos felajánlást hozott az adományboltba.

8 hozzászólás “A suttyó beugrott az adományboltba?” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ezt olyan ember(suttyó) fényképezte, aki még nem próbált adományt leadni a boltba.
    Néha én is így állok meg cca. 2 percig.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Strici szerint:

    A kresz-ben nincs benne, hogy cca.2percig szabad szabalytalanul parkolni.
    Igaz suttyo oreg?

  3. asdasd szerint:

    Nem is tudtam, hogy ezen a színvonalas oldalon szabad előítélkezni.. Nem mindegy miért állt meg ott? Szabálytalan.. ahelyett, hogy ide kiraknád jelezd az illetékesek felé te agyoniskolázott.
    Meg különben is a nagy fehér B mercivel beáll a hülye gyerek az egressy bejáratához úgy hogy 1,5 méter szabad hely nincsen meg, illetve se tábla se felfestés nem engedélyezi, hogy a járdán álljon. Továbbá nem számít kapubeállónak mivel járművel az iskolába a főbejáraton nem igazán lehet behajtani. vagy odamegy a szolgálatot teljesítőkhöz és miközben a címen intézik a dolgukat zaklatja őket, hogy ő a csepel info újságírója, ahelyett hogy maradna a seggén nyugton. Folyamatosan a semmit mondó cikkek “baleset a kossuth-on” “baleset a táncsicson”.. de semmi konkrétum.. aki meg várja haza családtagját meg aggódjon nyugodtan. szánalmas bérencember érdekelne, hogy ezekért a szarságokért mennyi pénzt nyel ez a pöffeszkedő dagadék mert nem hiszem, hogy ingyen katasztrófa turistáskodik szabad illetve munkaidejében.

    Amúgy ez az egész nem számít véletlenül gyűlölet keltésnek illetve uszításnak? Azt viszont a törvény bünteti, főleg ha nagyérdemű “tömeg” előtt követi el az ember.

  4. lolka szerint:

    A SUTTYÓSSÁG NEM ITT KEZDŐDIK!- HANEM OTT, HOGY A NYUSZIN A LAKÓPARKBAN LAKÓK NEM AZ UDVARUKRA ÁLLNAK BE PARKOLNI, PEDIG TÖRVÉNY ÍRJA ELŐ: LAKÓPARK ÚGY ÉPÜLHET, HOGY MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ PARKOLÓ LEGYEN. ŐT-HAT AUTÓ PARKOL A NYUSZIN AZ EMELETESBEN LAKÓKNAK DÉLUTÁN MÁR NINCS HELY.( A SUTTYÓK LUSTÁK KERESZTÜL GYALOGOLNI AZ UDVARON) NA EZEK AZ IGAZI SUTTYÓK …
    “A fenti képen látható autó vezetője parkoló hiányában egy olyan helyet választott autója tárolására,” különben mi az, hogy “tárolására” a tárolás és megállás az kettő

  5. Nagyapó szerint:

    Nagy baj, hogy olyanok szólnak hozzá, akik nem ismerik a KRESZ-t (de gondolom vezetnek), a megállás és a parkolás közötti különbséget, így fő tevékenységük a trollkodás, nem pedig a megoldás.
    A fenti helyen el tudnék képzelni pl. egy várakozni tilos táblát, rakodás -tól, -ig kiegészítéssel.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. csak úgy ... szerint:

    Nagyapó!

    A zebra folytatásában, a járdán?! A zebra előtt 5 méterre sem lehet várakozni, parkolni!
    Gondolja már végig!

  7. k szerint:

    sok a büdös paraszt Csepelen is meg mindenhol, az a baj.

  8. TenkA szerint:

    Előzzük meg a baleseteket az utakon! Vezessünk a járdán! 😉

Itt lehet hozzászólni !