Ünnepváró utánpótlás sikerek

CsepelFc, Mr.Gabee, Csepel.info

A közelgő karácsonyi ünnepeket megelőzően akadt még néhány Csepel FC alakulat, akik a futballal töltötték idejüket különböző teremtornákon, s ha már ott jártak, nem távoztak üres kézzel. Az U9 tornagyőzelmet ünnepelhetett, míg U 17-es együttesünk ezüstérmet szerzett.

Az U9-es korosztályunk képviselői Ferencvárosban vendégeskedtek, ahol első osztályú klubok hasonló korú labdarúgóit utasították maguk mögé.

Pop Richárd edzőnk így értékelte a látottakat: – Srácaink abszolút megérdemelten nyerték meg a Ferencváros által rendezett I. Karácsonyi Futsal Kupát, így elmondható, hogy  az utóbbi hónapok munkája láthatóan beérett. Nagyon fegyelmezett és érett csapatjátékot mutattunk be, minek köszönhetően sikerült megnyernünk a tornát. Az elvégzett munka gyümölcse kézzelfoghatóvá vált, ami azt is jelenti, hogy felzárkóztunk az elithez. Gratulálok a gyerekeknek.

Az eredmények:

FTC- Csepel FC 4:7

UTE – Csepel FC 2:2

Csakacsel Focisuli- Csepel FC 0:3

Az ugyancsak Pop Richárd vezette U17-es Csepel FC alakulat Ercsiben a Mikulás Kupán szerepelt (2001- 2002-es korosztályú) ahol az előkelő II. helyet szerezték meg.

Eredmények:

SZAC – Csepel FC 2:0

Pestszentimre – Csepel FC 0:0

Csepel FC – II. Kerületi UFC 1:1

RAFC “kék” – Csepel FC 0:4

RAFC “sárga” – Csepel FC 0:3

Gázgyár – Csepel FC 1:4

Pop Richárd: – Kiváló lezárása volt az évnek ez a teremtorna, ahol láthatóan jól érezték magukat a srácok, ami eredménnyel is társult. Kifejezetten szép dolgokat is észre lehetett venni a játékunkban! Ez úton is jó pihenést kívánok mindenkinek, mert tavasszal nagy feladatok várnak majd ránk!

Itt lehet hozzászólni !