Bevállalják Soros Györgyöt? – Az Együtt januárban áll elő új miniszterelnök-jelölttel

Index, Csepel.info

Szabó Szabolcsék kiállnak a migránsok betelepítése mellett

Szabó Szabolcs volt az ATV Start című műsorának egyik vendége szerdán, ahol azt mondta, az ő miniszterelnök-jelöltjüket Karácsony Gergelynek hívták, a két párt együttműködése közös alapokon feküdt, de ebből Karácsony “kifarolt”.

Az ellenzék pártjai az elemzők szerint nem 2018-ra készülnek – azt már lefutott meccsnek tartják – hanem 2022-re. Ezért nem tenne jót nekik, ha közös miniszterelnök-jelöltjük lenne. Ez azt a jelöltet erősítené, aki adott esetben nem a saját pártjukból állt elő. Mivel az Együtt legfontosabb támogatója Soros György, még az is lehet, hogy őt nevezik meg év elején.

Karácsony Gergely egy hete nyilatkozta azt, hogy lenne az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, az Együtt viszont leszögezte, hogy ők az MSZP-vel nem fognak össze. Az MSZP közben elfogadta Karácsony ajánlatát.

Szabó Szabolcs most azt mondta, az Együttnek is lesz miniszterelnök-jelöltje, de csak a január 13-ai küldöttgyűlésen fogják megnevezni a személyt. Szabó elmondása szerint megvan a maga menete a miniszterelnök-jelölt megnevezésének, de komoly embert fognak jelölni, és nagyjából már azt is lehet tudni, hogy kit.

Index, Csepel.info

4 hozzászólás “Bevállalják Soros Györgyöt? – Az Együtt januárban áll elő új miniszterelnök-jelölttel” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Miért kell foglalkozni két ilyen pöcs párttal ?

  2. Dzsinácska szerint:

    Ezaz, kit érdekelnek ezek a homokos pöcsök!

  3. robi szerint:

    Nehogy úgy járjatok, hülye gyerekek, mint 2014-ben, amikor egy ismeretlen figura nyert Csepelen.

    Mert akkor hiába vettétek elő otthonról hozott bugris tempótokat és hiába ócsároltátok négy éven át Szabót, egy ismeretlen (vagy alig ismert) indulóval igenis van esélye a szedett-vedett ellenzéknek is a győzelemre a politikusi népszerűségi listán a kevésbé népszerű helyén álló ismert jelölttel szemben.

    További kellemes mocskolódást, ne fogjátok vissza magatokat!

  4. Nagyapó szerint:

    “..mint országgyűlési képviselő, igyekszem lobbizni Csepelért és Soroksárért. Interpellálok, kérdezek, minisztériumokat és hivatalokat győzködök helyi ügyek megoldása érdekében.”(Sz.Sz.)
    Szóval évek óta nem tett semmit, de azt hatalmas lendülettel és szeretné folytatni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !