A baloldal egységesen és egyetemlegesen a Soros-terv mellé állt

Az Országgyűlés megszavazta a Soros-terv végrehajtásáról szóló európai parlamenti határozat elleni magyar országgyűlési határozati javaslatot – jelentette be Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kifejtette: azt tapasztaljuk, hogy az Európai Unió egész bürokráciája – karöltve a „Soros-frakcióval” – a Soros-terv végrehajtásán dolgozik, amit szeretnének alátámasztani megfelelő jogi szabályozással.

Emlékeztetett: ez a jogszabályalkotási folyamat még októberben kezdődött, amikor az EP LIBE-bizottsága 43:16 arányban döntött a Soros-terv végrehajtásáról. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, hogy a Soros szövetségeseit tartalmazó listáról 44 képviselő ül a LIBE-bizottságban. Egy hónappal ezt követően pedig az EP döntött a bizottsági javaslatról 390:175 arányban – jegyezte meg.

Három kötelezettségszegési eljárás indult hazánk ellen, mind a három kapcsolatba hozható a Soros-tervvel – mutatott rá a kormánypárti politikus, megjegyezve: erre valamilyen választ kellett adni a magyar országgyűlésnek is.

Németh Szilárd a határozati javaslat további indokaként kitért a nemzeti konzultációra is, mely adatainak jelenlegi feldolgozottsága mellett is egyértelmű, hogy elsöprő többségben mondtak nemet az emberek a Soros-tervre.

A fideszes képviselő a szavazás kapcsán megjegyezte: a baloldal egységesen és egyetemlegesen a Soros-terv mellé állt, a DK, az LMP és az MSZP nem vett részt a szavazáson, Fodor Gábor, Szelényi Zsuzsa és Szabó Szabolcs pedig nemmel szavazott.

„A Jobbik egyik nap tagadja a Soros-tervet, másik nap azt mondja, hogy van. Ma éppen azt mondta, hogy van Soros-terv” – utalt Németh Szilárd az ellenzéki párt nem konzekvens viszonyára az ügyhöz. A parlament döntése a Soros-terv két legfontosabb elemét – a kötelező, felső létszám és időbeli korlát nélküli betelepítést és a szétosztás felgyorsítását – egyértelműen elutasítja.

Forrás: Fidesz.hu

3 hozzászólás “A baloldal egységesen és egyetemlegesen a Soros-terv mellé állt” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nem tudom megérteni, hogy az álbaloldal miért támogatja az illegális migránsok behozását?
    Miért jó az nekik?
    Jó lenne az országnak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. propaganda szerint:

    Milyen illegális migránsokról hadoválsz, vénember?
    Legális menekültekről van szó.

  3. királyerdei szerint:

    Aha!Szerintetek nem léteznek ezek?

Itt lehet hozzászólni !