Laj­csi el­árulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!

Ripost

Közeledünk Zámbó Jimmy halálának évfordulójához. Ilyenkor mindig van, akiknek jól jön az elhunyt csepeli énekes népszerűsége, hogy saját népszerűtlenségét orvosolja vele. Újabban az utóbbi években már csak rendőrségi ügyeivel elhíresült Lajcsi jön elő ilyenekkel.

Az alábbiakban a Ripost cikkét idézzük.

17 éve tör­tént a tra­gé­dia, amely meg­rázta a ma­gyar ze­nész­vi­lá­got – a régi barát most el­árulta, mi állt a Ki­rály ha­lá­lá­nak hát­te­ré­ben.

Bő másfél évtizeddel később is még mindig sok a kérdőjel a zenészlegenda halálával kapcsolatban. Galambos Lajcsi azonban a Storynak elárulta, miért kellett meghalnia Jimmynek azon a végzetes éjszakán: mert makacsul ragaszkodott egyik őrült szenvedélyéhez!

Nagyon szerettem Jimmyt, pedig kettős személyiség volt. A nézők, a rajongók a sebzett szívű, szerelmes dalokat éneklő sztárt látták csupán, ám volt egy kevésbé barátságos és még kevésbé szerethető arca is

– idézi fel Lajcsi, aki szerint a Király nem szívesen hallgatott mások tanácsaira.

Megmagyarázhatatlan mániája volt, hogy szinte mindig hordott magával egy pisztolyt, amit ugyan ritkán használt, de sokszor elővette. Egy budapesti szállodában például a bárzongoristát rémítette vele halálra, mert az idős úr a hotel szabályaira hivatkozva nem akarta átengedni neki pár percre a zongorát. Ekkor Jimmy előkapta a pisztolyát, letette a zenész elé, és újból a zongorát kérte – az idős férfi ijedtében azonnal felugrott. Később azonban a Király vaskos köteg pénzzel jutalmazta “engedékenységét”.

“Sohasem értettem, mi szüksége van rá, de ő jobban érezte magát, ha vele volt a pisztolya…” 

– mondja Lajcsi, aki szerint Jimmy magának köszönheti tragikus halálát:

Öntörvényűsége vezette a csúcsra és a halálba is!

Forrás: Ripost

2 hozzászólás “Laj­csi el­árulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!” bejegyzésre

  1. Háger László szerint:

    Hagyjátok már abba!
    Hadd nyugodjon már békében a KIRÁLY.
    Semmi újat nem tudtok mutatni nem tudtok leközőlni Jimmy halálával kapcsolatban. Ezt már ezerszer lehozták a lapok és milyen barát az aki a másik tragédiáján akar a fényben maradni???

  2. Qqriq szerint:

    Kukurikkúúúúúúúúú

Itt lehet hozzászólni !