Csarnokot avatott a Csepeli KSE

Csepel KSE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepeli Kézilabda Sport Egyesület – Csepeli KSE utánpótlás csapatai nem pihentek az elmúlt hetekben sem. Míg a bajnokságban pihenő időszak van, a játékosok edzőmérkőzéseken vettek részt. Ráadásként nagy megtiszteltetés érte a sportolókat, Bugyin az új gyönyörű csarnokot ők avathatták.

Keller Andrea beszámolói a mérkőzésekről:

Ezen a héten mindkét korosztályos csapatunk edzőmeccset játszott.

Szerdán az U9-es csapatunk mérte össze tudását a Dunavarsány 9-10 éveseivel.

A meccset kissé megilletődötten kezdtük. Ellenfelünk fizikálisan jobb adottságokkal rendelkezett. Az első játékrész végén kezdtük elhinni, hogy tudunk lőni gólt/ gólokat.
Félidőben megbeszéltünk pár dolgot és így a második félidő sokkal kiegyenlítettebb volt. Az ellenfél győzelme nem forgott veszélyben, de nekünk ez egy jó felkészülés volt, a jövő heti bajnoki fordulóra. Sajnos eddig csak most volt együtt egy edzésen az egész csapat. Remélem, hogy a következő edzéseken lehet majd javítgatni a hibáinkat és a szombati két meccsen már jobban játszunk!

Vasárnap egy csarnokavatóra voltunk hivatalosak az U12-es fiúkkal. Bugyin új csarnokot adtak át és a helyi fiú csapattal (U12) játszottunk egy jó kis mérkőzést. Nagyon különleges volt a helyzet, mert a csarnok tele volt nézőkkel és csapatunknak csak néhány szülő szurkolt a lehető legnagyobb hanggal. A mérkőzést mindkét csapat megilletődötten kezdte. Sajnos rengeteg ziccert hagytunk ki az elején, így a félidő végére csak 3-7 eredményt mutatott a kivetítő. Ellenfelünk a második félidőben elfáradt és messziről próbálkoztak befejezéssel, amit hol sáncolással, hol remek védő-kapus összmunkával sikerült megakadályozni. Támadásban változatosan játszottunk sajnos a befejezéseket elkönnyelműsködtük és 3db 7m-es is kimaradt. A mérkőzést megérdemelten nyerték a fiúk. Jó volt kihallani a szülők ujjongását buzdítását a tömegből.
Köszönöm a segítséget a szállításban és a szurkolást.

A mai napon volt az egyik csapattagunknak a születésnapja így a meccs végén egy kis ünneplést csaptunk a büfében!

Gratulálunk a csapatoknak!

Itt lehet hozzászólni !