Szavazzon a Csepel Öttusára a Hónap Műhelye versenyen

Csepel öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület második alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy versenybe kerüljön a legjobb műhely címért, ezért arra kérnénk klubunk minden szimpatizánsát illetve minden csepeli sportkedvelőt, hogy a lehető legtöbb fórumon tegyék közzé ezt a linket, ahol szavazni lehet:

http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

Egyesületünk a következő indoklás alapján  vehet részt a versengésben:

Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület (öttusa, Budapest)

A Csepel SC egykoron igen eredményes öttusaszakosztályának örökségét kívánta tovább vinni a 2003-ban önálló klubként újjáalakult Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület. A Balczó András, Benedek Ferenc és Németh Ferenc által lerakott alapokon tudatosan építkezve fokozatosan tért vissza a klub a sportág hazai utánpótlásába, s most már a felnőttek versengéseiben is egyre több sportolóval érdekelt. Októberben elsősorban a 19 éves Simon Sarolta sikereire lehetettek büszkék a műhelyben. A Lengyelországban megrendezett U24-es Európa-bajnokságon egyéniben ezüstöt, csapatban pedig aranyérmet nyert. A viadal zárónapján újabb Európa-bajnoki címet szerzett, mix váltóban Horváth Norberttel az oldalán. S bár a csapat, így a váltó esetében is közös sikerről kell beszélni, Simon olyan teljesítményt nyújtott, hogy még párja is elismerte: szinte csak statisztált a tökéletes teljesítményt nyújtó csepeli öttusázó mellett. Idehaza is volt ok az örömre: a Margit-szigeten rendezett elitbajnokság U14-es kategóriájában egyéniben Páczai Dávid, mix váltóban ugyanő Vargai Biankával párban győzött, míg a Szalai Zalán, Temesvári Gergő váltó a második helyen végzett. A szakosztályban mintegy hatvan utánpótláskorú versenyzővel tíz edző foglalkozik.

Megtisztelő közreműködésüket köszönjük!

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !