Medgyessy elárulta, ki győzheti le Orbánt

Blikk, Index

Fotó: Index

Orbánról, az ellenzékről, volt párttársainak középszerűségéről beszélt Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök az Indexnek adott interjújában, aki az LMP-s Szél Bernadettet tartja a legtöbbre az ellenzéki oldalról.

– Nagy a valószínűsége annak, hogy Orbán Viktor és a Fidesz megnyeri a választásokat. Hogy milyen többségük lesz, kérdés. De azt saccolom, hogy meglesz az abszolút többségük is – kezdte interjút Medgyessy, aki elismerően beszélt a déli határkerítésről és a kormány közmunka-programjáról.

Medgyessy szerint Orbánnak nagy valószínűséggel még van egy ciklusa. – Az idő fogja Orbán leváltását megoldani, nem az ellenzék – fogalmazott. Medgyessy volt pártját, az MSZP-t különösen ekézte, vezetőit középszerűnek jellemezte.

– Ami azért probléma, mert egy középszerű ember nem tud Orbánnal szembeszállni, aki a rengeteg hibájával együtt semmiképp nem középszerű – fejtette ki.

Medgyessy Péter talán meglepő módon egy LMP-s politikust emelt ki az ellenzéki oldalról. – Olyat látok, aki kinőhet igazán jó személyiséggé, és megküzdhet Orbánnal. Bármilyen furcsán hangzik is az én számból: ő Szél Bernadett. Jó a kisugárzása. Nyitott ember, megnyerő személyiség, és egy új légkört, levegőt tud hozni, mert egy nő másképp látja a világot, és Magyarországra nagyon ráférne, hogy egy nő, egy asszony vezesse. Ez a férfias, macsó hadakozás egy idő után unalmassá válik, és az emberek így el is veszítik a politika iránti érdeklődésüket. Szél Bernadett jót tenne az országnak – mondta volt kormányfő.

Forrás: Blikk, a teljes interjú itt olvasható

10 hozzászólás “Medgyessy elárulta, ki győzheti le Orbánt” bejegyzésre

  1. Nagyanyó szerint:

    Orbánt már legyőzték, pedig csak jövőre lesz választás!

    A legjobb barátja győzte le, Mészáros Lőrinc, a nemzet gázszerelője!

    Legyőzte azzal hogy Orbánnak köszönheti a mérhetetlen meggazdagodását! “Nem elég tiszteségesnek lenni, annak is kell látszani!” (Kósáné Kovács Magda) Itt meg ráadásul egyik sem áll meg!

    Orbán lehetett volna történelmi jelentőségű államférfi, helyette lett egy bukott rendszerváltást betetőző országkifosztás kulcsszereplője! A rendszerváltó pártok úgy látszik, mind a történelem szemétdombján végzik!

  2. bagoly szerint:

    Ne búsúlj nagyanyó !

    Hamar kigyógyulsz és meglátod jobban fogod érezni magad !

  3. Nagyanyó szerint:

    Nektek érveitek nincsenek, csak minősítéseitek! Mondhatnám, nem vagytok gondolkodó emberek (Homo sapiens)!

  4. Nagyapó szerint:

    MUK (gondolom Nagyanyó tudja mit jelent), majd áprilisban nyerünk, mondta Orbán Viktor.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. bagoly szerint:

    Nagyanyó !

    Igazad van ! A Te érveiddel szemben nem kell érvelni !
    ” disznók elé ne szórjunk gyöngyöt” !

  6. Nagyanyó szerint:

    Orbánt zseninek tartják a hívei. Vajon miért nem áll ki vitatkozni senkivel? Talán mert Gyurcsány leégette 2006-ban. Ha olyan okos, miért veszítette el a választást 2002-ben és 2006-ban? Ha olyan okos, miért égeti magát a semmilyen befejezett végzettséggel nem rendelkező Habonnyal és a Zuckenbergnél is okosabb gázszerelővel? Kisebbségi érzése volt Simicskával szemben, akiről saját maga mondta, hogy “ő volt a legokosabb közöttünk”?

    Tényleg nem való gyöngy a disznók elé, csak az én szemszögemből nézve más a gyöngy, és mások a disznók!

  7. bagoly szerint:

    Menthetetlen vagy nagyanyó !

  8. Nagyapó szerint:

    Nagyanyó! Gyurcsány(i) mondta Orbánnak 2006-ban “magának 10 autója van, nekem 1”, lehet ilyen hazuggal vitatkozni?
    A kommunisták mindig hazudnak. Ez ellen nehéz vitázni “hazudtunk reggel, este, meg éjjel”. Viszont amikor nyertek, bebizonyították “hozzáértésüket”. Orbán úr ért a vezetéshez, ezért értékálló/növekedő az ön nyugdíja is!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Nagyanyó szerint:

    Köszi Nagyapó, ilyen érveket hallhatok a közszolgálati médiában is, ha nézném!

    Értem. Orbán úr azért nyomatja SZÁZMILLIÁRDOKKAL Mészáros szomszédot, mert ért a vezetéshez! Borbély úrnak nincs szüksége még egy tanácsnokra, havi félmilkáért?

  10. Bóbita szerint:

    Nagyanyó!

    Az nem zavar, hogy flugos feri 2006 óta már kétszer veszített, és a szerencsétlenje jövőre is fog?

Itt lehet hozzászólni !