Európa katasztrófa felé halad – soroksári fórum a nemzeti konzultáció jegyében

Csepel.hu

Ami most Európában történik, az katasztrófa. Ha az identitásában már most is megroppant Európára rázúdítanak újabb idegen tömegeket, az európai fehér ember eltűnik – mondta Bayer Zsolt publicista azon a fórumon, amelyet a soroksári Táncsics Mihály Művelődési Házban rendeztek meg október 26-án.

Az est házigazdája Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke volt. A fórum a nemzeti konzultáció jegyében annak az országjáró sorozatnak a része volt, amelynek a meghirdetett célja: „Védjük meg Magyarországot. Nem akarunk bevándorló ország lenni, ehhez jogunk van.”

Németh Szilárd bevezetőjében felidézte, hogy 2015-ben, a bevándorlási hullám kezdetekor legalább 400 ezer migráns rohant át Magyarországon. Volt olyan nap, hogy egyszerre 11 ezer 500 bevándorló lépte át illegálisan a magyar határt. Brüsszelben olyan tervezetet akarnak megszavaztatni, hogy az országok között szétosztanák a migránsokat, ha pedig ezt nem fogadná el egy tagország, akkor pénzügyi szankciókkal sújtanák. Brüsszelből hallatszik az az igény is, hogy fel kell gyorsítani a bevándorlók családegyesítését. Ez azt jelentené, hogy minden bevándorló után még 9-10 családtaggal számolhatunk minimum. Magyarországnak ezeket a törekvéseket kell megakadályoznia. A nemzeti konzultáción Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya megerősítést kaphat, hogy ellenálljon Brüsszel elfogadhatatlan bevándorlási politikájának.

Bayer Zsolt feltette a költői kérdést: hogyan jutott el Európa oda, ahol most van? Mert ahol van, az katasztrófa. A kontinens egyre inkább kettészakad. A nyugati fele rohan a katasztrófába. Íme, egy szemléletes példa: Németország egy bírósági döntés alapján tavaly kiutasított egy afgán menedékkérőt, akit ki is toloncoltak Bulgáriába, ahonnan érkezett, majd Afganisztánba távozott. Igen ám, de a bíróság döntését megfellebbezték, ezért az afgán embert vissza kell hozni Németországba. Jelenleg ott tart az ügy, hogy az afgánt égre-földre keresik… „Az elképesztő példákat lehetne tovább sorolni.”

Bayer Zsolt röviden kitért Európa elmúlt ötszáz éves történelmére. 1517-ben a reformáció változásokat, pozitív fejleményeket hozott a kontinens történetében. A Nagy Francia Forradalom azonban a borzalmakat jelentette, hiszen tízezreket végeztek ki. 1917 a szovjet forradalomról szólt, amely lényegében azt jelentette, hogy a francia jakobinus diktatúra a bolsevik diktatúrában született újjá, és létrejött az első ateista állam. Eltelt újabb száz esztendő, most 2017-et írunk, és Európa a végromlás állapotába jutott. Ha nem történik radikális változás a pusztulás megakadályozására, akkor Európának vége. Muszáj megtudnunk, hogy miért és hogyan jutottunk ide. Bayer Zsolt szerint Nyugat-Európa elveszítette az összes létező identitását. Nincs vallási, hitbéli identitása. A keresztény templomokat ledózerolják, átalakítják vagy megszüntetik. Folyamatosan számolják fel a nemzeti identitást. A legnagyobb agymosás a II. világháború után megint Németországban tapasztalható, ahol egyes pártok részéről elhangzott: be kéne tiltani az olyan fogalmak használatát, hogy „nemzet” vagy „haza”. A nemi identitás szintén megszűnőben van, hiszen bizonyos körökben mára avittá lett a meghatározás, hogy két nem létezik: férfiak és nők. Különféle elméletek szerint 72 nemi identitás lehetséges, ami józan ésszel követhetetlen. Angliában ma az a szép új világ, mondta Bayer Zsolt, hogy hetente ötven gyereket visznek el nemet változtató orvosi beavatkozásra. Európa oda jutott, hogy nincsen hit, nemzet, család.

A mai európai ember fajfenntartási ösztöne odaveszett. A demográfiai előrejelzések azt mutatják, hogy a világ népessége megduplázódik a következő ötven évben, de Európa lesz az egyetlen kontinens, ahol az őslakos népesség száma csökkenni fog. Akad olyan nyugati ország egy-egy tartománya, ahol az egy nőre jutó szaporodási arány mindössze 0,3 gyermek. Európa nyugati fele elkényelmesedett, mert a jólétben nem kellett megbirkóznia nehézségekkel. A kontinens keleti felében is csökken a népszaporulat, de a fajfenntartási ösztön megmaradt. Ez jó jel arra, hogy Európa ne vesszen el végképp. „Nekünk, magyar polgároknak az a feladatunk, hogy megvédjük Magyarországot, és odaálljunk a miniszterelnök mögé, aki így kellő támogatással tudja képviselni a magyar érdekeket Brüsszelben” – mondta Bayer Zsolt.

A publicista lapunk kérdésre válaszolva elmondta, hogy eddig három helyen vett részt lakossági fórumon, és november végéig további nyolc fórumra megy el országszerte. „A mai világban ezek a személyes találkozók a leghasznosabbak és semmivel nem pótolhatók. Találkozni kell az emberekkel, hogy meghallgassuk egymást. Tudniuk kell a polgároknak, hogy mi a kormány célja, és miért van szükség az emberek támogatására” – nyilatkozta Bayer Zsolt.

Cs. A.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Európa katasztrófa felé halad – soroksári fórum a nemzeti konzultáció jegyében” bejegyzésre

  1. liberalbolsevik szerint:

    A nagy gyűlölködés közben, egy kis görbe tükör nektek:
    https://www.youtube.com/watch?v=G9Cn8OgbhAs
    🙂

Itt lehet hozzászólni !