Palcsó Tamás még mindig a szüleivel él Csepelen

Bors

A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori helyezésének.

– Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés. Azt gondolom, mindkettőt jól hasznosítom a mindennapokban – mondta Tomi, aki több vállalkozást is vezet, és mindazok ellenére, hogy megél, továbbra sincs kacsalábon forgó palotája.

– Nyolcéves koromig a Havanna-lakótelepen, egy panellakásban éltem, utána költöztünk a családdal Csepelre, ahol a szüleim építettek egy házat. Most is itt élek a nagyszüleimmel, a szüleimmel és a testvéremmel. Az öcsémmel egy szobában nőttünk fel, de most külön vagyunk. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy nekem saját lakást kellene vennem. Nem titok, igyekszem spórolni, de abban nem vagyok biztos, hogy ebből futná egy lakásra – magyarázta az énekes.

Tomi azt mondja, egyelőre a családalapításon sem kell törnie a fejét. Jelenleg szingli, és keresi azt, aki később akár a társa is lehet. – Próbálkozási szinten va­gyok jelenleg – mondja.

A 31 esztendős énekes a közelmúltban ismét videókat forgatott, és azt sem tartja kizártnak, az euro­ví­zi­ó­ra is be­adja a ne­ve­zését. Igaz, egyelőre még a kiírást sem olvasta el.

– Alapvetően az van, hogy én szeretek énekelni és zenélni. Ezért csinálom ezt a mai napig. Három éve nem volt friss dalom, és úgy gondoltam, épp itt az ideje, hogy legyen. Való igaz, nem egy kapkodós iram – viccelődött Tomi, aki az Érezd a zenét címmel jelentette meg új dalát.

Forrás: Bors

2 hozzászólás “Palcsó Tamás még mindig a szüleivel él Csepelen” bejegyzésre

  1. Csepelsziget überalles szerint:

    Pedig kapott pár dohányboltot a zsidesztől tompika.

  2. Nagyapó szerint:

    Jó szoci beidegződés, “kaptam”. A fejlődő szocializmus idején “kaptam húst, kaptam kenyeret, kaptam Trabantot”, mert ugyan ki kellett fizetni, csak kellő sorbaállás után. A trafikokért bizony fizetni kellett. Aki vállalkozott, pályázott, fizetett az nyert.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

Itt lehet hozzászólni !