Eötvös mulatságok

Csepel.hu

Felhőtlen szórakozással, sok tánccal, hajnalig tartó mulatsággal töltötték a péntek estét a diákok, tanárok, szülők és a meghívott vendégek az idén 75 éves Eötvös József Általános Iskolában. A rendezvényen részt vett a Dél-Pesti Tankerületi Központ képviseletében Tóth János tankerületi igazgató.

Hajduk Katalin intézményvezető köszöntőjében Borbély Lénárd polgármester üdvözletét tolmácsolta. Elmondta: Csepel önkormányzata kiemelt feladatként kezeli az iskolák fenntartását, jelentősen hozzájárul arculatuk kialakításához. Az Eötvös iskola felújítására 2013 óta közel 35 millió forintot fordítottak. A Csepeli Gyermeksziget Program keretében számos óvoda és bölcsőde játszóudvara újult meg az elmúlt években. A felújításokat 2019-et követen újabb körrel bővítik – idézte a levélből az intézményvezető, majd kellemes estét és jó szórakozást kívánt a meghívott táncegyüttesek és zenekarok műsorához.

A műsorszámok elején az iskola jelenlegi és volt diákjai német és magyar táncokat mutattak be, majd többek között fellépett a Csepp Jazz Dance és az Island Rock csapata.

A vacsora előtt Halász Péter harmonikázott, később egy fergeteges dob egyveleget is hallhatott a közönség Révész Gergőtől. Az est folyamán feldobta a hangulatot a tanárok meglepetésül adott könnyűzenei táncprodukciója.

Az Eötvös mulatságokon egészen hajnalig szórakoztak az érdeklődők, zenével, tánccal, nyereményekkel, s a torta sem maradt el.

A 75. évforduló alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériumától elismerő oklevelet kapott az intézmény kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Eötvös mulatságok” bejegyzésre

  1. TenkA szerint:

    Felhőtelen nem egyenlő felhőtlen! 😉

Itt lehet hozzászólni !