Tűzoltók segítettek le egy embert a Sétáló utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

Több olvasó értesítette a szerkesztőséget, hogy kosaras tűzoltó érkezett a Sétáló utca Kossuth Lajos utca felőli részére. 

Mr.Gabee a helyszínen megtudta, hogy a Sétáló utca egyik társasháznak lakója kért segítséget a tűzoltóktól és a rendőrségtől pénteken délután Csepelen. Ugyanis az ötödik emeleti lakásán belül nem találta az ingatlan kulcsát lakáson belül, és kezdett éhes lenni. Szerencsére a XXI. kerületi tűzoltók épségben lehozták az idős urat és átadták a kiérkező mentőszolgálatnak.

Update: Szerencsére az idős férfi a kórházi vizsgálatot követően haza tud menni, mert a rokonának van kulcsa a lakáshoz, de ő is kórházban fekszik.

Valósággal elárasztották szerkesztőségünket a helyszíni képek: Kis Benedek, B. György és Szentkirályi Boldizsár képeit az alábbiakban megtekinthetik:

4 hozzászólás “Tűzoltók segítettek le egy embert a Sétáló utcában” bejegyzésre

  1. csak úgy ... szerint:

    Régebben, a 70-es években, ilyenkor, egy “nyilvántartott” lakatost hívtak.

  2. Katalin szerint:

    “Ugyanis az ötödik emeleti lakásán belül nem találta az ingatlan kulcsát lakáson belül, és kezdett éhes lenni.” Ez aztán a fogalmazás!Lakásán belül em találta az ingatlan kulcsát lakáson belül 🙂 🙂 🙂 És kezdett éhes lenni! Az milyen érzés, hogy csak kezd éhes lenni?

  3. Bonduelle szerint:

    Katalin, az egész cikk olyan, mintha egy nyolcéves alsós fogalmazta volna; a hír meg annyira fontos, csodálkozom, hogy nem volt benne a Híradóban.

  4. bagoly szerint:

    Ha megéhezett miért nem ugrott le a piacra a “Lacikonyhába”. Mi a 70-es években ezt tettük. És kész.

Itt lehet hozzászólni !