Példamutató adományok a Katolikus Karitásztól – Iskolai Erzsébet-utalványt és tanszercsomagot kaptak a rászoruló gyermekek

Csepel.hu

A Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász összesen kétszázötvenezer forint értékű iskolai Erzsébet-utalványt ajánlott fel ötven rászoruló gyermek számára beiskolázási támogatásként.

Az egyenként ötezer forintos utalványokat Spányi Antal székesfehérvári püspök adta át a Vermes Miklós Általános Iskolában tanulóknak október 9-én. A csepeli karitász csoport pedig tizennyolcezer forint értékű tanszercsomagot ajándékozott az iskolának.

Az átadáson részt vett Nagy Lajosné, a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász igazgatója, Kunszt Marietta, a Csepel II. Jézus Szíve Plébánia Karitász vezetője, Kispál György esperes, az önkormányzat képviseletében Morovik Attila alpolgármester, Tóth János, a Dél-Pesti Tankerületi Központ igazgatója, valamint Balogh Ernő önkormányzati képviselő, a Kisebbségekért, a halmozottan hátrányos helyzetűekért és a hárosi fejlesztésekért felelős tanácsnok.

A Vermes iskola nevében Czeglédiné Nagy Judit intézményvezető-helyettes köszönetét fejezte ki a példaértékű adományokért.

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !