Meghibásodott egy jegykiadó automata

Csepel.info, Mr.Gabee

A kép illusztráció

Olvasónktól kapott információk szerint meghibásodott egy jegykiadó automata Csepelen az Erdősor utcában. 

Az információt a BKK automatakereső térképe is megerősíti.

4 hozzászólás “Meghibásodott egy jegykiadó automata” bejegyzésre

  1. Nondroid szerint:

    Hónapok óta nincs ott automata, mert feltörték.

  2. nem törődünk a Magyar nyelvvel szerint:

    És erről írt a csepel.info, csak már azt se tudják, mikor mit írtak…
    http://csepel.info/?p=59969

  3. Madame Lili Züllig szerint:

    Külföldön élek. Életemben először kellett a gépi kiadású jegyvásárlást lebonyolítanom. Külföldön már alig találni embert, aki jegykiadóként dolgozna. Minden gépesített vagy neten veszik vagy telefonnal. Én is azt hittem Magyarország felzárkózott Nyugat-Európához. Még a gép is ugyanúgy néz ki mint itt nálunk. De sajnos nem tudott nekem jegyet adni. Sétáló utcában nem működött szeptember27-i napról beszélek. 11.20 óra körül. Felzammogtam a Szt. Imre térihez, ott meg se aprót se bankjegyet nem fogadott el csak bankkártyát. Nincs magyar bankkártyám és 2017-ben miközben a Marson életet keres az emberiség én az Onkológiára akarok bejutni a városa, de jegy nélkül bűntet. Beváltom a valutát amiért fizetnem kell….nem tudom használni a Forintom középárfolyamon +5frankért bedughattam a kártyalehúzóba és csak tömbjegyet akartam venni. 3000Ft helyett az egész került 5200 Ft-ba. Szeptember 28 óta csak kocsival közlekedek Budapesten. A rendszer (belső ROM meg RAM) ez valymi kevés napi 500 vásárlónál. Ez a rendszer az első vásárló után vmi meghibásodást jelez. Én nem idegeskedek. Pénzem van, mert nem itt élek, de ezt amit naponta átél az ember BKV-n … az elgondolkodtató és persze azt kapom a fejemre takarodjak vissza ahonnan jöttem. MÁR VISSZAJÖTTEM. Csak ha itt Nyugaton ilyen történik, akkor a közlekedésügyi miniszter lemond.

  4. Kérdező szerint:

    Lilike,
    Sötét vagy, mint a vakond nadrágjának a belső zsebe. Nem kell magyarországi bankkártya ahhoz, hogy fizess! Vagy neked minden országban van bankszámlád és bankkártyád?
    Szívesen küldenélek Téged életet kutatni a Marsra, mert addig sem a gondolkodó emberektől veszed el a levegőt itt a Földön.

Itt lehet hozzászólni !