Breaking: Baleset a Késmárki utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

“Kanyarba nem célszerű előzni.”

Mr.Gabee facebook oldalára érkezett információ szerint egy személygépkocsi oszlopnak csapódott hétfőn késő este Csepelen a Széchenyi István út és a Késmárki utca találkozásánál.

Szerkesztőnk helyszíni információi szerint a Széchenyi István úton a Görgey Artúr tér felől szabályosan érkező Isuzu D-max típusú gépkocsit az út végén található kanyarhoz érve a mögötte levő Peugeot 306 meg szerette volna előzni. Az előzés következtében az autó a vizes úton megcsúszhatott, és az út menti betonoszlopnak csapódott. A balesetet szenvedett személygépkocsi vezetője a tűzoltók segítségével szállt ki, majd a kiérkező mentőautó megfigyelésre kórházba szállította. A sérült autón a sebességmérő 60 km/h-s sebességet mutatott.

Az Isuzu vezetője, utasa és gépkocsija nem sérült meg. Elmondása szerint hozzávetőleg 30 km/h-s sebességgel közlekedett. Az ütközés következtében a Késmárki utca egy szakaszán a közvilágítás szünetel. Az ELMÜ munkatársai a helyszínen próbálják helyreállítani a sérült oszlopot és a világítást.

3 hozzászólás “Breaking: Baleset a Késmárki utcában” bejegyzésre

  1. DiamondsExtra szerint:

    *kanyarban

  2. 1olvasó szerint:

    Ez igen 1 veszélyes kanyar. Tavaly késő este pont a kanyarnál egyik kocsi átszakította az ovoda kerítését, és belerohant a kertbe, ahol nappal több ovis játszott…
    Utána láthatták a hatóságok, hogy milyen veszélyes lehet az ovisok számára, odatettek egy szalagkoráltot is.

  3. 1olvasó szerint:

    A kanyar előtt kb 20-30m-ra van 1 busz megálló, és az autósok szeretettel megelőzik a buszt, amikor megállóban állt a busz…

Itt lehet hozzászólni !