Zorall lesz a Rizmajer új söre

Csepel.info

Szó szerint. A csepeli Rizmajer Sörfőzde legújabb amerikai IPA sörkülönlegességét ugyanis a Zorall zenekarról nevezik el – értesült a Csepel.info.

Az első csapolásra és kóstolásra október 3-án, a sörfőzde Szebeni utcai épületében került sor Rizmajer József és a népszerű, nyolc arany és két platinalemezes együttes jelenlétében. A sörfőző mester elmondta: az újdonság “nagyon Zorall” lesz, vagyis erős és ízletes. A zenekar tagjai a kóstolgatás közben láthatóan elégedettek voltak az eredménnyel. A sörkülönlegességet hamarosan a nagyközönség is megkóstolhatja. Ez várhatóan egy olyan közös rendezvényen történik majd meg, amiről mindenképpen előzetesen is hírt fogunk adni.

A Rizmajer Sörfőzde 1994-óta gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, “konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív módszerek alkalmazása. Sikerüket mutatja a versenyeken begyűjtött elismerések mellett számos kitüntető cím is.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !