Borzasztó videó került ki az internetre a Las Vegas-i vérengzésről

Magyar Idők, Youtube

Nem sokkal ezelőtt került ki a Youtube-ra egy videó, amelyen az első lövésektől kezdve látható, mi történt Las Vegasban. Mint ismert, több mint ötven embert is megölhetett egy fegyveres vasárnap éjjel Jason Aldean énekes koncertjének vége felé.

Először arról érkezett jelentés, hogy valaki emberekre lő a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó közelében, és riasztották a rendőrséget a helyszínre, majd hogy több embert lőtt sebbel kórházba szállítottak.

Az incidens helyi idő szerint vasárnap este fél tizenegykor kezdődött a Mandalay Bay Hotel és Kaszinónál Jason Aldean énekes koncertjének vége felé. A TASZSZ hírügynökség azt jelenttette a Hollywood Reporter című lap értesülése alapján, hogy az áldozatokra a szálloda egyik erkélyéről lőtt a támadó.

A hatóságok lezárták a szállodák övezte, Las Vegas Strip nevű sugárútszakaszt és a 15-ös számú államközi főutat. A McCarran nemzetközi repülőtérre irányuló egyes járatokat más repülőtérre irányítottak át.

LELŐTTÉK A LÖVÖLDÖZŐT

A rendőrség lelőtte a támadót a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén, ahonnan előzőleg automata fegyverrel lőtt a szállodával szemben megrendezett szabad téri koncert nézőire – tette hozzá egy rendőrségi szóvivő.

A tettes a városban lakott, és bár a rendőrség úgy gondolja, tettét egyedül követte el, köröznek egy nőt, aki vele együtt utazott az incidenst megelőzően.

Ez azt jelenti, hogy ez a lőfegyveres ámokfutás követelte a legtöbb halálos áldozatot az ország történetében.

Sajtótájékoztatóján a nevadai seriff bejelentette, hogy a feltételezett tettest Stephen Paddocknak hívták. Elmondta, hogy azonosították annak a nőnek a tartózkodási helyét, aki a támadás előtt együtt utazott a tettessel. Megtalálták a támadó egyik gépkocsiját is.

Forrás: Magyar Idők

Itt lehet hozzászólni !