Várhatóan jövő nyáron új helyre költözik a Kormányablak

Mr. Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk bizonyos forrásokból arról értésült, hogy csepeli kormányhivatal a Csepel Plázából át fog költözni a Szent Imre térre, az önkormányzat melletti épületbe, melyen jelenleg átalakítási és felújítási munkálatokat végeznek.

Célunk, hogy hiteles források felhasználásával készüljenek bejegyzéseink, így Mr. Gabee levélben fordult Budapest Főváros Kormányhivatalának Kormánymegbízotti Kabinetének sajtóosztályához, hogy részleteket megtudjon a tervekről. Sereg László sajtó- és kommunikációs munkatárs az alabbiakat válaszolta:

A csepeliek 2018 nyarától korszerű és kiváló infrastruktúrával ellátott hivatali épületben intézhetik ügyeiket. A Szent Imre tér 11. szám alatt lévő, évek óta használaton kívüli ingatlanba a tervezett felújítást követően a kerületi hivatal több részlege is beköltözhet, így a Foglalkoztatási Osztály és a jelenleg a Csepel Plázában működő Kormányablak is. Ez azért előnyös, mert így a hivatal minden egysége a Csepel egyik centrumát jelentő Szent Imre téren lesz elérhető.

2017 januárjában a homlokzat veszélyes részeinek eltávolítása után elkezdődött a tervezés. A központi állami forrásból és európai uniós projektből finanszírozott munka az épületbelső teljes megújítása mellett energetikai korszerűsítést is jelent: kicserélik a homlokzati nyílászárókat, modernizálják a világítást, belső hőszigetelésre és napelemes rendszer telepítésére kerül sor.

Az épületben felvonó beszerelése és teljes körű – az ügyfélszolgálatot és a parkolást is magába foglaló – akadálymentesítés is segíti majd az ügyfeleket.

A tervek szerint az épület földszintjén kap helyet a Foglalkoztatási Osztály és a hozzá tartozó ügyféltér, a Kormányablak pedig az első emeletre költözik .

A nyílt közbeszerzési eljárás lezárulta után – várhatóan idén ősszel – veszi kezdetét a kivitelezés és így 2018 nyarán már az esztétikus, modern épületben, Csepel központjában intézhetik ügyeiket a kerületben lakók.

5 hozzászólás “Várhatóan jövő nyáron új helyre költözik a Kormányablak” bejegyzésre

  1. bubódoktor szerint:

    a csepel plázának ezzel befllegzett. kisebbségi és csöveshűsölő/melegedő az, normális ember nem fog odajárni ezekután.

    talán ha a hév a rákóczi út alatt, kéregben vezetve járna, és az egyik megálló egyik feljárója a plázába vezetne, mint ahogy a dunaplázában is van, akkor lehetne bele még életet lehelni.

    de hát a csepelinfo.s fideszmókusok szerint “óraszalon” is van ott :DDD

  2. névkötelező szerint:

    A plázánál legalább lehet parkolni, a Szent Imre téren sok szerencsét hozzá.

  3. Öreg Rocker szerint:

    Mr. Gabikám, mi az, hogy egy levélre egy “munkatárs” válaszol.
    Ez Rólad is, meg a volt kőbányai polgármesterről, volt főpolgármesterhelyettesről is szegénységi bizonyítvány.
    Szép, profi, előre megrendelt válaszra kérdeztél rá.
    🙂

  4. Strici szerint:

    Ebbe is megy unios penz.
    Nagyon komolyan szembe szallunk brusszellel.

  5. kispajtás szerint:

    Mr.Gabee fordult levélben a Kormányhivatal sajtóosztályához? Na, ne… Azt se tudja, hogy eszik-e vagy isszák… Talán inkább a kerületi vezetés nagyágyúinak kellett volna a költözésről szóló beharangozót közzétenniük. Lesz itt még betyárvilág, meglássátok, ha egy Mr.Gabee kaliberű fickó is “pultot kap a kaszinóban” 🙁 😛

Itt lehet hozzászólni !