Szerdától drágábban tankolhatunk

Autonavigator, Mr.Gabee, Csepel.info

0

Augusztus rögtön üzemanyagár-emeléssel indul, szerdán a benzin és a gázolaj ára is nő, utóbbié jelentősebben.

Míg az utóbbi hetekben nem változtak az üzemanyagárak, augusztus első szerdája áremelkedést hoz. Szerdán a holtankoljak.hu értesülései szerint literenkénti 2 forinttal emelkedik a 95-ös benzin, 3 forinttal a gázolaj ára. Az áremelkedés két tényezőre is visszavezethető: emelkedett a Brent dollárban számolt ára, ráadásul a forint is gyengült a dollárhoz képest.

A hét közepétől, vagyis az emelés után a 95-ös literenkénti átlagára 340, a gázolajé 341 forint lesz. Marad természetesen az igen jelentős, akár literenkénti 50 forintos árkülönbség az egyes töltőállomások között, melynek következtében az egyes üzemanyagfajták ársorrendje is megfordulhat, ugyanis a töltőállomások nem ritkán más-más elv szerint árazzák a benzint és a gázolajt. Egy biztos: egy picikét spórolhat az, aki még szerda előtt tankol, még többet az, aki az átlagnál kedvezőbb díjszabású töltőállomáson teszi azt.

2 hozzászólás “Szerdától drágábban tankolhatunk” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    nem a brent es nem a forint miatt emelkedett hanem a soros miatt.

  2. IRÉNE szerint:

    SAJNOS a 4 órás munka lehetőség a takarítói álláson kívül mint kacsa.

    nem létezik a portási állások is valótlanok a megjelenés napján már be is telt az állás tehát nincs ! itt csak a hirdetés megy ! na ez nem csak Csepel az egész városban igaz sajnálom üdv IRÉNE

Itt lehet hozzászólni !