Kivonja a nappali járatai a BKV Csepelről

Mr.Gabee

Foto: staticflickr

Mr.Gabee hivatalos forrásból szerzett információi szerint augusztus 1-től az utolsó BKV által üzemeltetett nappali autóbusz vonalat (138-as vonal) is átveszi a VT-ARRIVA. Az utasok a 35-152-179-es vonalon jól ismert Man Lion’s City buszokkal fog találkozni a 138-as vonalon is.

Ezzel együtt szintén MAN Lion’s City autóbuszok fognak közlekedni a 150, 141 és 103 vonalakon is.

4 hozzászólás “Kivonja a nappali járatai a BKV Csepelről” bejegyzésre

  1. Akarom! szerint:

    Alacsony padlós buszokat akarunk!
    Az öreg azért mert nemtud felmászni magasra a fiatal sem mert viszi a lurkot a szatyrot stb…

  2. Nondroid szerint:

    @Akarom!
    A VT-ARRIVA csak alacsonypadlós buszokat üzemeltet.

  3. Thomas szerint:

    @ A BKV is tudna venni új buszokat ha a felsőbb vezetés nem akarná hazavágni és támogatná őket.. !!! Erről ennyit…. És ha anno nem talicskázták volna ki belőle a pénzt már réges régen új buszokkal furikáznánk és nem lenne 3-4 alvállalkozó se BKK maradjunk ennyiben…

  4. Nagyapó szerint:

    “Jövő tavaszig összesen 195 darab új, klimatizált, alacsonypadlós, a legkorszerűbb környezetbarát EURO 6-os motorral szerelt autóbusszal bővül a fővárosi buszflotta a Fővárosi Önkormányzat megbízásából lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként. Július 1-jétől ezért újabb 25 darab új MAN A21 autóbusz szállítja majd az utasokat Dél-Budapesten. A fejlesztés keretében ütemezetten, 2015. novemberéig érkezik meg az ez évi 75 darab szóló és 75 darab csuklós autóbuszból álló flotta. A fejlesztés 2016-ban is folytatódik további 45 darab csuklós autóbusszal. Az új buszok üzembe helyezésével 2016 közepére a budapesti autóbuszvonalakon közlekedő alacsonypadlós járművek száma várhatóan 70 százalék körüli lesz, ami nagy segítség a kerekesszékkel közlekedőknek, a babakocsisoknak, az idős utasoknak és a mozgásukban korlátozottaknak.” (BKV)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !