Csepeli virtuális álláspiac, ahogy azt a helyiek látják

Csepel.hu

A 2016 szeptemberében útjára indított csepeli virtuális álláspiacot, a „Csepeli Állások Oldalát” (allas.csepel.hu) az elmúlt közel egy évben már több mint 10 ezer látogató kereste fel. A portál alapvetően egy linkgyűjtő oldal, ami azt jelenti, hogy elsősorban más állásoldalakon megjelenő hirdetések jelennek meg az oldalon. Ám a cégek számára lehetőség van saját szerverre vagy felhőalkalmazásba feltöltött állásajánlatok megjelentetésére is.

Pontos adatok nem állnak rendelkezésre azok számáról, akik az oldal segítségével találtak maguknak állást. Ám a szerkesztőknek mégis vannak információi egyes hirdetések sikerességéről, hiszen többen – álláskeresők és munkaadók is – megosztották velük tapasztalataikat.

A Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. csapata az idén négy új kollégával bővült, közülük ketten a csepeli állásportálon keresztül értesültek a nyitott pozíciókról. Mindkét új kolléga nagyon elégedett az oldallal. Rubé Gyöngyi, aki már több mint három hónapja műszaki és általános rendszerszervező asszisztens a városfejlesztési cégnél, a Google-n kifejezetten csepeli állások után böngészve lelt rá a Csepeli Állások Oldalára. „Álláskeresésemben pozitív a tapasztalatom, nagyon örültem, hogy végre van egy olyan oldal, ami kimondottan csepeli állásokat kínál.”- mondta Gyöngyi. Majd hozzátette azt is, hogy „A csepeli lakosok körében sokan keresnek a saját kerületükben állást, ez az oldal rendelkezik eddig a legjobb kínálattal.”

A GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. nemrégiben felvett – neve elhallgatását kérő – új kollégája is a Csepeli Állások Oldalán keresztül találta meg új állását. Interneten keresgélve bukkant rá a csepeli állásoldalra. Szerinte az oldal minden adatot tartalmazott, amire szüksége volt.

Több helyi cég is pozitív tapasztalatokról számolt be.  A GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. véleménye szerint az oldal jól átlátható, kezelhető, a pozíciók könnyen kereshetők. Az ügyintézéssel is nagyon elégedett volt a cég, ahogy fogalmaztak: „szinte semmi dolgunk nem volt a hirdetésünkkel.”

A Metrans Csoport magyarországi HR vezetője szerint az oldal informatív és könnyen áttekinthető. „Ezen a portálon ugyanazok a kiegészítő és egyéb szolgáltatások gyakorlatilag mind elérhetőek, mint bármelyik más internetes portálon, és az állásportál igénybevételével a hirdetések megjelennek a cv-online által üzemeltetett portálokon is” – nyilatkozta a cég HR vezetője.

A cikk bővebb változatát a Csepeli Állások Oldalának hírei között olvashatják.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !